Gwyneth Paltrow a aflat că o celebră actriţă se declara contrariată că ea a câştigat un Oscar

25 octombrie, 2021
1 gw png png

O actriţă celebră a spus că nu înţelege de ce Gwyneth Paltrow a câştigat un Oscar, iar ea a aflat acum, în emisiunea la care participa.

Gwyneth Paltrow a fost invitată joi la emisiunea Watch What Happens Live” cu Andy Cohen. Aici, ea a aflat uluită că după ce a câştigat un Oscar în 1999 pentru rolul său din “Shakespeare In Love”, Glenn Close a declarat acum un an că acest premiu nu avea nicun sens.

Paltrow, în vârstă de 49 de ani, a fost rugată să comenteze această declaraţie, iar ea a izbucnit: ”Andy, acum aflu de la tine” şi a început să râdă cu poftă.

În această emisiune ţi se pune o întrebare şi poţi alege să refuzi să răspunzi. Gwyneth a fost efectiv luată prin surprindere de aceste noi informaţii oferite de gazda emisiunii.

Glenn Close, în vârstă de 74 de ani, a declarat în 2020, în cadrul unui interviu pentru ABC News “Popcorn with Peter Travers”, că nu înţelege cum a putut câştiga Gwyneth Paltrow Oscar-ul pentru cea mai bună actriţă, în faţa Fernandei Montenegro, cu rolul său din ”Central Station” şi a susţinut că acel premiu nu a avut sens.

Gwyneth Paltrow, diplomată, a râs când a aflat aceste declaraţii şi a spus că alege să nu comenteze, întrucât nu deţine toate informaţiile şi nu vrea să facă speculaţii.

Paltrow a fost o singură dată nominalizată la Premiile Oscar, în 1999, când a şi câştigat mult râvnita statuetă. Glenn Close a fost nominalizată la Oscar de 8 ori în ultimii 40 de ani.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate