Gwyneth Paltrow, amintire năstrușnică cu Arnold Schwarzenegger: ”Eram neastâmpărați!”

3 noiembrie, 2022
Gwyneth Paltrow, Getty (2) jpg

Halloween nu se serbează peste tot în lume, la fel. Spre exemplu, în Austria diferă foarte mult de SUA.

În unele părți ale Europei, oamenii nu se costumează înfricoșător și nu oferă bomboane, în loc ei celebrează ”Ziua Tuturor Sufletelor”.

Gwyneth Paltrow a rememorat una dintre cele mai haioase întâmplări de Halloween, în care este implicat și... Arnold Schwarzenegger.

Cum așa? În poveste se mai pomenește și de... Hârtie igienică. Neașteptat, nu?

Starul de la Hollywood a vorbit luni cu Jimmy Kimmel despre una dintre cele mai amuzante amintiri legate de Halloween. Gwyneth Paltrow a mărturisit ce a făcut odată, când era mică, în Los Angeles.

Simpatica actriță a mărturisit că i-a decorat casa lui Arnie cu... hârtie igienică! Doar fiindcă nu le-a oferit copiilor care l-au colindat bomboane de Halloween.

Jimmy Kimmel a întrebat-o pe actriță și dacă a copilărit cu copii de vedete. Și ea, la rândul său, este fiica celebrului regizor Bruce Paltrow și a actriței Blythe Danner.

Gwyneth Paltrow a spus că i-a fost suficient faptul că a locuit pe aceeași stradă cu Arnold Schwarzenegger. Și adesea i-au bătut la ușă ca să le dea bomboane.

Actrița a explicat și de ce actorul s-a comportat așa. Fiindcă el nu sărbătorește Halloween-ul: ”Nu ne-a dat niciodată nimic. E austriac, mai mult ca sigur nu intră în spiritul sărbătorii.”, a explicat Gwyneth Paltrow.

Într-adevăr, așa este. Austria diferă de SUA, acolo oamenii sărbătoresc ”Săptămâna Tuturor Sufletelor”, ocazie cu care își amintesc de cei dragi care au plecat dincolo.

Actrița spune că atunci erau copii și au savurat foarte mult năzbâtia. Au înfășurat în hârtie igienică mai multe case, dar ”el era cel vizat de noi”, a dezvăluit Gwyneth Paltrow în amintirile din copilărie.

Puteam spune tuturor: ”I-am venit de hac casei Terminatorului! Nu e puțin lucru.”, s-a amuzat în continuare Gwyneth Paltrow.

Celebra actriță a împlinit recent 50 de ani și a marcat momentul cu o fotografie eveniment, în care pozează nud și este acoperită de vopsea aurită. Postarea sa s-a viralizat în online și a fost intens felicitată pentru modul armonios în care alege să trăiască, iar asta se vede atât pe chip, cât și la corp.

Gwyneth Paltrow nud jpg

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg