Gwyneth Paltrow, cântăreaţă country

6 august, 2010

Actriţa a fost surprinsă de hotărârea producătorilor peliculei „Country Strong” de a scoate pe piaţă o melodie cântată de ea în film. Gwyneth a recunoscut că nu era la curent cu intenţiile producătorilor de a transforma într-un single melodia cântată de ea

Actriţa a fost surprinsă de hotărârea producătorilor peliculei „Country Strong” de a scoate pe piaţă o melodie cântată de ea în film.

Gwyneth a recunoscut că nu era la curent cu intenţiile producătorilor de a transforma într-un single melodia cântată de ea în noul ei film „Country Strong”. Dar nu e de mirare că s-a întâmplat aşa, pentru că actriţa şi-a dovedit calităţile muzicale în urmă cu câţiva ani, când a fredonat „Cruisin” pe platourile de filmare ale „Duets”. „Habar n-aveam, vă jur! Eu pur şi simplu îmi făceam treaba: cântam melodia, pentru că asta scria în scenariu. Dar directorul din Nashville al Sony Music, Joe Galante, a ascultat melodia şi a decis să o scoată ca single. Iar eu, când am auzit, am zis: «Poftim? Ce se întâmplă aici?»”, a declarat Gwyneth.