Gwyneth Paltrow, despre fostul mariaj cu Chris Martin: "Nu am fost niciodată un cuplu în adevăratul sens al cuvântului"

10 august, 2020
1 gwyneth si chris gettyimages 467691443 jpg jpeg

Dezvăluirile actriţei sunt surprinzătoare, gândindu-ne că vorbim despre o relaţie care a durat 12 ani

Gwyneth şi Chris Martin s-au cunoscut în 2002 şi s-au căsătorit în 2003 - în 2014 făcând celebrul anunţ cu o formulare inedită şi originală - "decuplarea conştientă". Cei doi hotărâseră să pună punct mariajului lor, divorţul fiind finalizat oficial în 2016. Acum, Gwyneth spune că a ştiut foarte clar că mariajul ei se sfârşise chiar cu 3 ani înainte de a face anunţul public. Şi-a dat seama de asta când şi-a petrecut ziua de naştere cu Chris în Toscana - ea împlinea pe atunci 38 de ani.

Dezvăluirile neaşteptat de sincere au fost făcute de actriţă într-un eseu pentru revista Vogue. "Eu şi fostul meu soţ am fost întotdeauna prieteni. Râdeam la aceleaşi glume, ne plăcea acelaşi gen de muzică... Dar mai presus de toate, ne iubeam şi ne iubim enorm copiii. Eram foarte apropiaţi, deşi nu am fost niciodată un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Pur şi simplu nu ne potriveam ca o pereche, ci doar ca prieteni buni. Tot timpul între noi a existat o nelinişte, o stinghereală. Dar Dumnezeule, ce mult ne iubim copiii! Între ziua în care am conştientizat că eu şi Chris ne vom despărţi şi ziua în care am spus public adevărul, am încercat tot posibilul să ne salvăm relaţia. Nu voiam să eşuăm. Nu voiam să dezamăgim pe nimeni. Nu voiam să ne rănim copiii şi să pierdem familia pe care o fondasem împreună".

După mai multe încercări, au înţeles, mergând la terapie, că cel mai bine pentru ei este să se despartă - iar acea prietenie care îi lega atunci îi leagă şi acum. "Ştiu că fostul meu soţ a fost menit să fie tatăl copiiilor mei la fel cum ştiu că actualul meu soţ e menit să fie bărbatul alături de care voi îmbătrâni", a concluzionat Gwyneth, referindu-se la Brad Falchuk (foto jos), în vârstă de 49 de ani, cu care s-a căsătorit în 2018.

gwyneth si brad gettyimages 1177359026 jpg jpeg

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg