Gwyneth Paltrow: “Încă mai dorm cu Chris”, fostul soţ! Ce părere are iubitul ei?

3 februarie, 2016
motive de divort ale vedetelor jpeg

Că relaţia dintre Gwyn şi Chris Martin era una atipică, o ştiam de când am auzit de divorţul lor numit “decuplare conştientă”, după 10 ani de căsnicie şi doi copii împreună, Apple şi Moses. Şi adeseori îi vedeam bine mersi, împreună în vacanţe de familie, în ciuda despărţirii. Dar actriţa de 43 de ani încă mai doarme cu Chris Martin când şi când.

Într-un interviu acordat presei străine, blonda din “Mortdecai”, care se iubeşte acum cu un prieten vechi, Brad Falchuk a mărturisit că adesea doarme acasă la Chris, în Malibu, şi că, de asemenea, solistul Coldplay rămâne peste noapte la ea acasă. “Petrecem mult timp împreună. A fost plecat două săptămâni să-şi promoveze albumul, dar aseară a venit la miezul nopţii şi-a dormit la mine, ca să le facă o surpriză copiilor, de dimineaţă, să luăm micul dejun împreună şi să îi ducă la şcoală… aşa că… nu locuim împreună, dar e mai mult decât binevenit să fie cu noi când doreşte. Şi vice versa: dorm acasă la el în Malibu foarte mult, cu copiii noştri”, a declarat Gwyneth foarte liniştită.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au rămas ca fraţii

Starul de cinema are o relaţie de prietenie cu fostul soţ, ceea ce înţelegem din partea unui cuplu care-a stat împreună 10 ani şi au o familie, însă remarcile sale surprinzătoare nu s-au oprit aici. Pe lângă faptul că dorm adesea unul la casa celuilalt – de dragul copiilor, am înţeles – Gwyn a mai spus că, după despărţirea de Chris, amândoi se înţeleg… ca fraţii. “Suntem o familie unită, deşi nu mai avem o relaţie romantică. E ca un frate pentru mine”. Asta da, lovitură de graţie din partea actriţei pentru cel cu care s-a iubit un deceniu şi care, cumva, a fost părăsit de aceasta.

Brad Falchuk a postat fotografia cu iubita lui, Gwyneth, şi arată adorabili!

Nu ştim ce părere are iubitul actriţei din “Iron Man”, Brad Falchuk (44), care este unul dintre creatorii unor seriale faimoase precum „Glee”, “American Horror Story” ori noul “Scream Queens”. Totuşi, acesta a apărut în viaţa lui Gwyneth de când ea era căsătorită – a avut apariţii în “Glee” şi s-a speculat că relaţia lor romantică a debutat în preajma divorţului de Chris Martin.Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya