Gwyneth Paltrow: “Încă mai dorm cu Chris”, fostul soţ! Ce părere are iubitul ei?

3 februarie, 2016
motive de divort ale vedetelor jpeg

Că relaţia dintre Gwyn şi Chris Martin era una atipică, o ştiam de când am auzit de divorţul lor numit “decuplare conştientă”, după 10 ani de căsnicie şi doi copii împreună, Apple şi Moses. Şi adeseori îi vedeam bine mersi, împreună în vacanţe de familie, în ciuda despărţirii. Dar actriţa de 43 de ani încă mai doarme cu Chris Martin când şi când.

Într-un interviu acordat presei străine, blonda din “Mortdecai”, care se iubeşte acum cu un prieten vechi, Brad Falchuk a mărturisit că adesea doarme acasă la Chris, în Malibu, şi că, de asemenea, solistul Coldplay rămâne peste noapte la ea acasă. “Petrecem mult timp împreună. A fost plecat două săptămâni să-şi promoveze albumul, dar aseară a venit la miezul nopţii şi-a dormit la mine, ca să le facă o surpriză copiilor, de dimineaţă, să luăm micul dejun împreună şi să îi ducă la şcoală… aşa că… nu locuim împreună, dar e mai mult decât binevenit să fie cu noi când doreşte. Şi vice versa: dorm acasă la el în Malibu foarte mult, cu copiii noştri”, a declarat Gwyneth foarte liniştită.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au rămas ca fraţii

Starul de cinema are o relaţie de prietenie cu fostul soţ, ceea ce înţelegem din partea unui cuplu care-a stat împreună 10 ani şi au o familie, însă remarcile sale surprinzătoare nu s-au oprit aici. Pe lângă faptul că dorm adesea unul la casa celuilalt – de dragul copiilor, am înţeles – Gwyn a mai spus că, după despărţirea de Chris, amândoi se înţeleg… ca fraţii. “Suntem o familie unită, deşi nu mai avem o relaţie romantică. E ca un frate pentru mine”. Asta da, lovitură de graţie din partea actriţei pentru cel cu care s-a iubit un deceniu şi care, cumva, a fost părăsit de aceasta.

Brad Falchuk a postat fotografia cu iubita lui, Gwyneth, şi arată adorabili!

Nu ştim ce părere are iubitul actriţei din “Iron Man”, Brad Falchuk (44), care este unul dintre creatorii unor seriale faimoase precum „Glee”, “American Horror Story” ori noul “Scream Queens”. Totuşi, acesta a apărut în viaţa lui Gwyneth de când ea era căsătorită – a avut apariţii în “Glee” şi s-a speculat că relaţia lor romantică a debutat în preajma divorţului de Chris Martin.