Gwyneth Paltrow, mărturisire neaşteptată la 20 de ani după ce a luat Oscarul: ”M-am ascuns vreme de trei săptămâni în casa părinţilor mei”

23 martie, 2021
1 gwyneth paltrow intro jpg jpeg

Gwyneth Paltrow este unul din cele mai nume ale industriei cinematografice, cu multe premii în palmares. La 22 de ani după ce a câştigat Oscar, actriţa a dezvăluit că a traversat o perioadă ciudată, alegând să stea închisă în casă trei săptămâni.

La 48 de ani, Gwynet Paltrow este una dintre cele mai mari actriţe de la Hollywood, iar în prezent are şi propria companie de produse cosmetice, una cu cifre de afaceri foarte mari.

gwyneth paltrow premiul oscar jpg jpg jpeg
Gwyneth Paltrow premiul Oscar

Recent, într-un podcast, actriţa a povestit un eveniment tulburător întâmplat în urmă cu peste 20 de ani. În 1999, blonda a luat Oscarul prentru prestaţia magistrală din filmul ”Shakespeare In Love”, însă nu a putut gestiona succesul pe moment, având o cădere nervoasă.

”Mi-amintesc că stăteam cu părinţii mei în casa lor din Santa Monica, unde m-am ascuns vreme de trei săptămâni după ceremonia ptemiilor Oscar. A fost mult prea intens totul”, a mărturisit actriţa care la vremea aceea avea 26 de ani.

gwyneth paltrow premiul oscar foto jpg jpeg
Gwyneth Paltrow premiul Oscar

”A fost foarte straniu totul. Ireal! Când am aflat că sunt nominalizată la Oscar mă simţeam stânjenită, sufeream de sindromul impostorului şi nu-mi venea să cred că e adevărat. Mă gândeam că nici măcar nu sunt aşa valoroasă şi ajunsesem să cred că lumea mă duşmăneşte”, a mai completat actriţa. 

Într-un fel, sentimentele lui Gwyneth Paltrow sunt de înţeles, când afli căror actriţe le-a suflat statueta: Meryl Streep, Cate Blanchett sau Emily Watson. 

 Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE