Gwyneth Paltrow şi noul iubit s-au pozat la prima apariţie publică de cuplu!

23 septembrie, 2015
Gwyneth Paltrow Scream Queens Premiere jpeg

Actriţa de 42 de ani a făcut un mare pas în viaţa ei şi l-a prezentat oficial pe iubitul ei, Brad Falchuk, pe covorul roşu! Era şi cazul, zicem noi, dat fiind că cei doi au o relaţie de un an, de când Gwyneth şi Chris Martin au divorţat. Toată lumea ştia de relaţia blondei cu producătorul şi scenaristul unor seriale celebre precum American Horror Story ori Glee, însă amândoi au preferat să nu recunoască public nimic. Şi ce fericiţi par împreună acum!

image

După mai bine de un an, cuplul fericit şi-a manifestat entuziasmul şi iubirea chiar în public, debutând ca pereche amoroasă la premiera noului serial horror creat de Brad (44), Scream Queens. Mai mult, Gwyneth a făcut o serie de selfie-uri adorabile cu iubitul ei, cât şi cu ceilalţi invitaţi la premieră, poze publicate de producătorul de filme pe Instagram “Eu şi perechea mea, la întâlnire #screamqueens”. Şi starul din “Mortdecai” s-a pozat şi a postat pe Instagram o fotografie, însă nu cu iubitul ei, ci cu invitaţii premierei, în special cu Nick Jonas, artistul favorit al celor doi copii ai ei cu Chris Martin, Apple (11) şi Moses (9).

image

Martorii citati de Us Weekly spun că Brad Falchuk s-a prezentat pe covorul roşu singur şi că s-a întâlnit cu Gwyneth direct la premieră, dar au fost inseparabili pentru restul serii. “”Gwyn şi-a lăsat capul pe umărul lui şi s-a cuibărit lângă el, iar Brad a luat-o în braţe”, a spus un invitat. “Nu putea să-şi şteargă zâmbetul de pe faţă, pur şi simplu strălucea de fericire”.

image

Câştigătoarea de Oscar de 42 de ani şi scenaristul de 44 de ani s-au cunoscut în 2010, când au lucrat împreună pentru

. Relaţia lor sentimentală a debutat în august 2014, la patru luni de la anunţul despărţirii de solistul Coldplay, după 10 ani de căsnicie. Şi Brad are doi copii, Isabella şi Brody, cu fosta soţie, tot după mai bine de 10 ani de căsnicie, divorţând în 2013.



Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg