Hackerul lui Scarlett Johansson a fost prins

14 octombrie, 2011
nsson nude photo leak naked topless hot sex butt pussy toppless nu nackt scandal breast nipple nipples big boobs sep 2011 leaked cellphone hacked photos 1 jpeg

Cel care i-a furat actriţei din mail pozele nud pe care aceasta şi le făcuse cu telefonul a fost prins şi riscă o pedeapsă de 121 de ani după gratii.

Cel care i-a furat actriţei din mail pozele nud pe care aceasta şi le făcuse cu telefonul a fost prins şi riscă o pedeapsă de 121 de ani după gratii. Surse din FBI confirmă prinderea lui Christopher Chaney (35), din Jacksonville, Florida, cel care se face vinovat de furtul pozelor actriţei Scarlett Johansson, dar şi altor 50 de celebrităţi, printre care se află şi Christina Aguilera şi Mila Kunis.

Operaţiunea FBI care a dus la prinderea lui Chaney s-a numit „Hackerazzi“, investigaţia arătând că el a furat poze şi informaţii de la multe alte vedete, scrie tmz.com. Deşi nu sunt dovezi că Chaney a fost plătit să fure fotografiile, chiar dacă acestea au fost distribuite mai departe unor site-uri specializate în celebrităţi, împotriva lui au fost aduse 26 de capete de acuzare, pentru care riscă 121 de ani de închisoare.

image

Chaney le-a hackuit vedetelor mailurile de Google, Yahoo sau Apple începând din noiembrie anul trecut, virusându-le opţiunea Forward, o copie a fiecărui mail trimis de acestea ajungând aproape instantaneu şi în contul lui de mail. Numele sub care opera, scrie presa americană, erau fie „trainreqsuckswhat“, „anonygrrl“ sau „jaxjaguars911“.

image

Foto: CNN, sunnewsnetwork.blogspot.coRecente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg