Hailey Bieber confirmă internarea de urgenţă în spital: „Am avut un cheag de sânge la creier”. Cum se simte acum modelul?

13 martie, 2022
1 bieber profimedia 0651537409 jpg jpeg

În cursul zilei de ieri, TMZ a publicat o ştire şocantă, conform căreia soţia de 25 de ani a lui Justin Bieber s-a confruntat cu nişte probleme medicale destul de grave. Iar acum topmodelul a confirmat informaţiile.

„Joi dimineaţa, luam frumos micul dejun cu soţul meu când am început să am simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral şi am fost dusă la spital”, a început să explice vedeta pe pagina ei de Instagram sâmbătă.

„Acolo au descoperit că aveam o mic cheag de sânge la creier, care a cauzat o lipsă de oxigen, dar corpul meu a reuşit să treacă peste acest lucru şi, astfel, să mă vindec complet în câteva ore”, a dezvăluit Hailey.

“Cu toate că acesta a fost unul dintre cele mai înspăimântătoare momente prin care am trecut în viaţa mea, acum sunt acasă şi mă simt bine. Sunt atât de recunoascătoare tuturor medicilor şi asistentelor care au avut grijă de mine! Le mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis urări de bine şi care şi-au făcut griji în privinţa mea, mulţumesc pentru tot sprijinul vostru şi dragostea ce mi-o purtaţi”, a conchis aceasta.

Urgenţa medicală prin care a trecut Bieber a apărut la câteva săptămâni după ce soţul ei avusese COVID-19, lucru care i-a determinat pe doctori să suspecteze că şi ea ar fi luat virusul care e posibil să-i fi cauzat apariţia acelui cheag de sânge la creier. Cauza este încă necunoscută.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg