Haine şi accesorii în vogă în 2022

5 ianuarie, 2022
3 haine1 png png

Păşim în noul an pline de speranţă şi cu multe vise pe care dorim să le ducem la îndeplinire. Pentru a le da curs trebuie să ne simţim bine în pielea noastră zi de zi şi astfel putem să creştem încet şi sigur şi să facem atât paşi mărunţi, cât şi mai mari spre visele noastre. Tendinţele în modă se schimbă an de an, iar atât designerii de fashion, cât şi cei de accesorii şi încălţăminte au scos la lumină colecţiile pentru anul ce vine. Poate multe dintre ţinutele de acolo nu le-ai purta ori pentru că nu se potrivesc stilului tău sau nu ai ocazii atât de speciale. Cu ce poţi însă să rămâi din acestea sunt accesoriile care, chiar dacă sunt mai excentrice, tot poţi să le achiziţionezi şi să le porţi.

Fără de acestea ţinutele nu sunt complete. Accesoriile pot de-a dreptul să dea o imagine radicală unui outfit şi nu trebuie niciodată să fie minimizat rolul acestora.

 

Haine şi accesorii la modă în 2022

Principalele case de modă şi designeri scot în fiecare an colecţii de produse pentru toate bugetele, tocmai pentru a da ocazia fiecărei femei din lume să se simtă bine şi confortabilă în pielea sa.

1. Gecile tip ski

Încă din 2021 au început să revină în forţă gecile tip ski, matlasate şi pufoase care te duc cu gândul la pârtii şi cabane. Croite tip clepsidră, acestea sunt de cele mai multe ori supradimensionate, iar pentru a le purta trebuie să îţi placă sau să te obişnuieşti cu stilul oversize.

Partea cea mai bună a jachetelor este că se află la intersecţia stilului casual cu cel elegant şi poţi liniştită să le porţi cu outfituri care să se potrivească acestor două stiluri şi ocazii.

 

2. Lanţuri mari

Maxi pare a fi trendul care cucereşte 2022 pentru că şi în materie de accesorii sunt preferate lanţurile mari sau mărgelele cât mai mari şi care cu siguranţă ies în evidenţă.

Iar dacă lanţurile şi perlele dau spre culoarea argintiu, poţi fii sigură că ai câştigat de două ori.

Un trend de neratat este cel al stakingului - fie că vorbim despre inele, lanţuri sau cercei. Găseşte o piesă centrală din fiecare tip de bijuterie şi mai apoi creează un look în funcţie de aceasta.

2 haine2 png png

3. Costume oversized în culori pământii

Culorile pământii dau un sentiment de linişte, iar atunci când sunt parte dintr-un costum oversized vor crea impresia de magnitudine şi un look de invidiat.

Fie că alegi să îţi cumperi un costum cu câteva mărimi mai mari sau unul care să arate din prima oversize, acestea se vor potrivi în orice anotimp, accesorizate cu pantofi, paltoane şi genţi specifice ocaziilor la care alegi să le porţi.

Acestea sunt trei dintre cele mai importante trenduri care vor pune stăpânire pe străzile din toată lumea. Nu uita, cel mai probabil este că acestea nu vor dispărea într-un sezon, aşa că orice achiziţie în acest sens o vei face, de fapt, pe termen lung.

Îndrăzneşte să aloci un buget mai mare atunci când decizi să-ţi schimbi garderoba şi să îţi cumperi haine mai puţine, dar pe care eşti sigură că o să le porţi mai degrabă decât să iei multe doar ca să ai dulapul plin. Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE