Haine ţesute cu fir de aur, by Alexandru Ciucu

10 octombrie, 2011

Furnizorul oficial al Casei Regale a României şi deţinătorul singurului Atelier de costume Premium din România, designerul Alexandru Ciucu îşi completează portofoliul cu o nouă gamă de costume de lux.

Furnizorul oficial al Casei Regale a României şi deţinătorul singurului Atelier de costume Premium din România, designerul Alexandru Ciucu îşi completează portofoliul cu o nouă gamă de costume de lux, realizate dintr-un material ce reprezintă ultimul trend în domeniu.

Alex Ciucu a adus în România, special pentru clientela sa exclusivistă, stofă inserată cu fir de aur de 22 de karate. Materialul, denumit Escorial, folositîn ultimele secole de regii Spaniei şi ai Marii Britanii, este confecţionat din lâna unei specii de oaie ce trăieşte doar în Noua Zeelandă. Escorialul este considerat Bentley-ul ţesăturilor, fiind în acelaşi timp fin, uşor dar şi elastic şi rezistent. Materialul este inserat cu fir de aur pur de 22 de karate pentru un exclusivism desăvârşit.

Pentru că dungile de aur pot fi personalizate, Alexandru Ciucu a primit comenzi de a transforma dungile costumului în cuvinte, mai exact în numele purtătorului. Astfel, dacă de la distanţă pare un simplu costum cu dungi, atunci când este privit în detaliu, se observă numele clientului scris pe verticală.

Un astfel de costum, realizat din material Escorial, poate ajunge la preţul de 8000 de euro.

Foto: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg