Hairstyle de Holywood! În ce culoare să ne vopsim părul în 2015 ca să fim în tendinţe

10 februarie, 2015
lady gaga 5 jpeg

Hairstylistul Cristi Pascu dezvăluie ce este în trend în 2015 în materie de nuanţe ale părului, recomandări ce merită luate în seamă de toate doamnele şi domnişoarele care îşi doresc o schimbare de look în lunile care urmează.

Hairstylistul Cristi Pascu dezvăluie ce este în trend în 2015 în materie de nuanţe ale părului, recomandări ce merită luate în seamă de toate doamnele şi domnişoarele care îşi doresc o schimbare de look în lunile care urmează.

Conform specialistului, culorile lui 2015 sunt nuanţele de blond aflate la extreme, platinat sau blond-miere, blond şampanie sau blond căpşună.

“Nu se mai poartă blondul simplu, banal, ci nuanţele de blond-gri care dau un efect spectaculos, prin contrast, pe o tunsoare cu bucle şi pe o rădăcină închisă”, declară Cristi Pascu.

image

Specialistul adaugă faptul că anul acesta o altă culoare în vogă este arămiul, ce poate fi adoptat cu lejeritate de doamnele şi domnişoarele vopsite în prezent blond.

“Pentru cele care nu îşi doresc o schimbare radicală de look şi sunt mai conservatoire din fire, rămâne în tendinţe şatenul închis. Iese din discuţie brunetul. Nu se mai poartă nici negrul natural, nici negrul albăstrui”, adaugă specialistul.

Cristi Pascu este considerat unul din cei mai experimentaţi hairstilişti din România, cu o activitate de peste 20 de ani în domeniu şi supraspecializări la Londra, Milano şi Budapesta.

Cristi Pascu le va oferi anul acesta şansa celor talentaţi şi pasionaţi de coafură să devină hairstilişti profesionişti. Aceştia au ocazia să se înscrie la Academia de Coafură Cristi Pascu, pe www.cristipascu.ro. Academia este acreditată de Ministerul Educaţiei Naţionale şi îşi propune ca, în patru luni de studiu şi practică, în urma absolvirii, să formeze noi profesionişti în domeniul hairstyling-ului.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE