Hairstylistul George Soare, alături de Monica Bellucci și Tim Burton, la premiera Beetlejuice

31 august, 2024

Cineworld Leicester Square a fost scena unei lansări mult așteptate săptămâna aceasta, când filmul „Beetlejuice Beetlejuice” a avut premiera la Londra.

Continuarea clasicului film din 1988, regizat de Tim Burton, a reușit să capteze atenția publicului și a criticilor prin combinația sa de umor macabru, muzică antrenantă și efecte vizuale spectaculoase.

IMG 7648 jpeg

Covorul roșu a găzduit o mulțime de celebrități mondiale printre care Tim Burton, Michael Keaton, Jenna Ortega, Monica Bellucci, Winona Ryder, Catherine O’Hara sau Arthur Conti. Lista personalităților invitate la acest eveniment grandios a inclus și prezența câtorva români: hairstylistul George Soare, producătorul Carmen Pepelea și travel coordinatorul Georgiana Tamaga. Ei au fost singurii români care au avut ocazia să se bucure alături de cele mai mari personalități ale cinematografiei mondiale de lansarea filmului.

George Soare: ”M-am bucurat să văd că și cei mai mari actori ai lumii sunt oameni cu emoții, ca noi toți!”

”Sunt tare recunoscător că meseria mea îmi scoate în cale genul acesta de experiențe și îmi oferă posibilitatea să văd live, actori geniali, pe care-i admir și-i iubesc încă din copilărie. Lansarea filmului Beetlejuice Beetlejuice a fost cu adevărat grandioasă, m-am bucurat să văd că și cei mai mari actori ai lumii sunt oameni cu emoții, ca noi toți. Și la fel ca și mine, ca și voi, au pariat totul pe o pasiune. Am fost la Londra alături de Georgiana Tamaga, agentul de travel a lui Tim Burton, și Carmen Pepelea, producătorul român care s-a ocupat de producția realizată în România a acestui film și care a colaborat cu Tim Burton și la serialul Wednesday. Distribuția este foarte bine mixată, între actori din prima parte și actori noi care dau o notă modernă filmului, stilul Burton este, clar, recognoscibil, dar nota dark este pe alocuri completată de momente funny și chiar fine accente de musical. Este un film absolut fascinant și nu trebuie să-l ratați”, a spus George Soare.

Monica Bellucci și Tim Burton la Veneția GettyImages 2169053508 jpg

Foto: arhiva personală, getty images



Recente pe Ok! Magazine

Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg