Halle Berry arată dumnezeieşte la 51 de ani

30 martie, 2018
halle berry jpeg

După modelul Jennifer Lopez care se mândreşte cu un trup sculptat în detaliu la sala de fitness şi Britney Spears care a reuşit să dobândească nişte formle aproape de perfecţiune cu multă strădanie, iată că se poate să arăţi ca un top model chiar şi la 51 de ani!

image

Exemplul perfect este Halle Berry, una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, o Bond Girl senzaţională în anii '90 şi o Catwoman căreia nu îi poţi face faţă nici în prezent.

image

Arată dumnezeieşte şi totuşi este singură. Halle Berry a început anul cu planuri mari, dar nu care să ţină de viaţa sa intimă, ci mai degrabă de un stil de viaţă sănătos. Este adevărat că are un antrenor personal pe măsură şi, la cum arată, sigur reprezintă o motivaţie puternică pentru actriţă. Mama a doi copii, cea mai sexy vedetă cu origini afro-americane a ajuns să arate ca o antrenoare de fitness. Sportul îţi poate schimba viaţa, iar pentru Halle este un mod de a trăi. Întotdeauna a arătat bine, atât pe covorul roşu, cât şi surprinsă de paparazzi, însă cele mai noi fotografii distribuite de divă pe Instagram sunt senzaţionale.

image

Este într-o formă fizică de milioane, iar picioarele tonifiate, abdomenul cu pătrăţele, braţele frumos conturate, posteriorul bombat, sunt rezultatele unor ore de antrenament asiduu prin care şi-a solicitat fiecare muşchi din corp. Rezultatul este senzaţional. Mai că ne vine să-i urmăm şi noi exemplul!

Vedeta va împlini 52 de ani în această vară, iar de la începutul lui 2018 şi-a ţinut prietenii virtuali la curent cu evoluţia sa fizică, dar şi cu antrenamentele pe care le face alături de trainerul ei.

El este antrenorul actriţei.

Dacă arăţi aşa, nici nu mai contează ce pui pe tine. Orice ai îmbrăca va arăta de vis!

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg