Halle Berry atacă din nou! Este în căutarea prinţului pe cal alb.

28 ianuarie, 2017
Tiffany And Co  Celebrates Unveiling Of Renovated Beverly Hills Store jpeg

Halle revine la căutările unui Făt-Frumos cu care să scrie o poveste de dragoste ca-n poveşti, cu un sfârşit fericit, numai bună de dat ca exemplu copiilor săi. Berry a bifat câteva realizări importante în cei 50 de ani de viaţă - doi copii deştepţi şi frumoşi, Nahla de 8 ani şi Maceo de 3 ani, un Oscar, numai la capitolul dragoste de lungă durată nu prea a avut noroc.

image

După ce divorţul de tatăl lui Maceo, actorul francez Olivier Martinez, s-a finalizat chiar înainte de Anul Nou, apropiaţii cântăreţei au dat verdictul - nici vorbă de depresie sau tristeţe. Halle se simte mai încrezătoare şi mai determinată ca oricând să găsească bărbatul potrivit. Poate că într-o zi chiar îşi va găsi alesul.

Deşi a trecut prin două căsnicii dramatice - cu jucătorul de baschet David Justice şi cu cântăreţul Eric Benet şi după o relaţie de 5 ani cu modelul Gabriel Aubry, tatăl lui Nahla, Berry a pus piciorul în prag - nu mai vrea băieţei, vrea un bărbat adevărat. Noi o credem, că doar are şi ea o vârstă. Ceea ce nu înţelegem  este ce i-a luat atâta timp să-şi dea seama de asta! Oricum, la cât de bine arată, nu avem dubii, sigur  va face furori. Pentru că mai are încă un lucru de bifat pe lista de dorinţe, Catwoman Halle este gata să atace din nou. Nu ne rămâne decât să îi urăm spor la vânătoarea de bărbaţi!

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg