Halle Berry, de la viaţa în adăpostul pentru oamenii străzii, la milionară în dolari

10 august, 2017
"Kidnap" premiere in Los Angeles jpeg

O ştim, este o actriţă frumoasă, celebră la Hollywood, talentată şi extrem de bogată. 70 de milioane de dolari averea deţinută de frumoasa Halle Berry în prezent, are case luxoase, haine de la branduri celebre şi maşini scumpe, însă viaţa sa nu a fost întotdeauna atât de ofertantă din punct de vedere material. A fost săracă lipită pământului la începuturile sale şi chiar a fost nevoită să trăiască, pentru o perioadă, într-un adăpost pentru oamenii străzii, în New York.

image

Halle Berry vorbeşte despre viaţa ei de la început de carieră, pe vremea când nu era nici faimoasă şi nici bogată. Cea mai grea perioadă a cea în care a locuit într-un adăpost al oamenilor fără casă, când doar visa la o carieră în actorie. Actriţa în vârstă de 50 de ani a mărturisit că se afla într-o situaţia în care nu aveau un acoperiş deasupra capului, iar mama sa refuza să îi împrumute bani, lăsând-o  să se descurce de una singură. Într-un interviu recent acordat revistei PEOPLE, Halle a spus: "A fost dur. Am sunat-o pe mama mea şi am rugat-o să-mi trimită nişte bani, iar ea a refuzat, fapt care a dus la o ruptură de un an între noi. Acum, probabil că este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-a făcut pentru mine. Mi-a spus: dacă vrei să ajungi acolo, atunci trebuie să munceşti."

Deşi singură, ambiţia şi perseverenţa au împins-o pe culmile succesului, iar renunţarea nu a fost o opţiune pentru ea:  "Viaţa la adăpost a fost scurtă, până când mi-am dat seama că am nevoie de o slujbă. Apoi m-am angajat la un bar". Actriţa născută în Cleveland, Ohio, şi crescută doar  de mamă, a declarat că acele zile au fost extrem de stresante, dau au forţat-o să-şi depăşească limitele şi să devină competitivă. Iar această experienţă a făcut-o să devină mult mai puternică şi mai stăpână pe sine, ceea ce a şi ajutat-o să facă faţă cu zâmbetul pe buze celor trei căsătorii eşuate.

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg