Halle Berry, într-o bluză transparentă, fără sutien. Imaginea care a făcut senzaţie pe internet

31 martie, 2017
halle berry png

Şi-a uimit fanii zeci de ani cu performanţele de pe marile ecrane, precum şi cu trupul său uimitor de model. În vârstă de 50 de ani, Halle Berry chiar ştie cum să facă ca toţi ochii să fie aţintiţi asupra ei, iar contul său de Instagram este un deliciu pentru cei peste un milion de urmăritori. Deşi sunt obişnuiţi cu fotografiile profesionale şi sexy ale actriţei, fost super-model în anii '90, Halle a apărut de data aceasta într-o bluză albă semi-transparentă, cu mâneca fluture, fără sutien, care i-a lăsat la vedere bustul generos.

În fotografie, frumoasa  mulatră stă în picioare, cu braţele larg deschise, pe un câmp cu verdeaţă. Formele sexy ale trupului său sunt vizibile prin ţinuta pătrunsă de rezele soarelui. Fotografia a fost însoţită de mesajul: "Eu, când cineva vine la mine şi spune că are snacks-uri". Bineînţeles că această imagine îndrăzneaţă cu Berry a provocat valuri de like-uri în rândul fanilor săi, unii chiar au ţinut să aprecieze forma de zile mari în care se află actriţa: "Mi-ar plăcea să fiu eu persoana care îţi aduce gustări,  în special atunci când eşti îmbrăcată aşa !! Visul meu va deveni realitate.", sau  "Halle, eşti cel mai frumos vis pe care l-am avut vreodată!"

Halle i-a lăsat mască pe prietenii virtuali şi imediat după seara Oscarurilor, când a distribuit un clip cu ea dezbrăcată, făcând baie în piscina de lângă locuinţa sa.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg