Halle Berry nu joacă decât după propriile sale reguli. ”Nu pot fi o mamă bună, dacă nu-s fericită şi nu am o părere bună despre mine”

19 ianuarie, 2022
1 halle berry jpg jpeg

Sunt puţine locurile în care actriţa se simte în largul său. Şi cel mai bine îi e acasă, în propria sa grădină.

Căci Halle Berry adoră să se bucure de natură, în compania unui vin roşu. Chiar recent a postat pe contul său de socializare un astfel de moment. Metoda Halle când este la pace cu toată lumea.

Vedeta a mărturisit într-un interviu că a ajuns la 55 de ani şi că îşi foarte în serios propria opinie. Este convinsă că ce-i spune inima este cel mai bine pentru ea, aşadar a decis să-şi urmeze doar propriile reguli. Este o mamă devotată fiicei Nahla şi fiului Maceo, are enorm de multă grijă de sănătate şi stilul său de viaţă, dar şi de echilibrul dintre fizic şi mental.

Este foarte mândră de rolul său din Bruised, care îi marchează şi debutul ca regizor. Personajul era iniţial o tânără albă în vârstă de 25 de ani, dar Halle l-a convins pe producătorul Basil Iwanyk că rolul i-ar veni ei mănuşă. ”Mesajul mi s-a părut mai puternic, venind din partea unei femei de culoare, între două vârste.” Căci militează pentru vocea femeilor, a celor trecute de prima tinereţe şi mai ales a celor de culoare.

Rolul a fost extrem de solicitant, dar o persoană atât de puternică cum e ea i-a făcut faţă cu brio.

Halle munceşte foarte mult pentru fizicul său. Se antrenează zilnic, de luni până sâmbătă şi doar duminica se odihneşte. A integrat în rutina sa de fitness cardio, exerciţii de forţă, urcat de scări, antrenament cu greutăţi, elongaţii, sărituri, fandări, genuflexiuni. Doreşte să îşi antreneze toate grupele musculare.

Nu neglijează nici yoga şi pilates, mai ales când vrea o pauză activă de la exerciţiile istovitoare.

Pentru Halle, o viaţă sănătoasă înseamnă hrană bună. Diagnosticată cu diabet de la 19 ani, vedeta urmează strict un regim low carb şi susţine că nu renunţă la nimic din ritualul său. Face plimbări, acupunctură şi diverse terapii, fiind convinsă că o mamă bună este una fericită cu ea, mulţumită de viaţa sa, demontând iremediabil mitul mamei care se sacrifică. Până la urmă, nici nu ar avea de ce. A muncit o viaţă şi acum culege roadele unui trai aşa cum şi l-a dorit.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg