Halle Berry, o viaţă amoroasă tumultoasă. Unde a dus-o dependenţa de bărbaţii periculoşi?

26 februarie, 2017
Halle Berry jpeg

Halle Berry are deja o istorie bogată în a alege bărbaţi cu adevărate probleme de comportament. Acum că este liberă şi că mariajul său cu Olivier Martinez  s-a sfârşit, ne întrebăm dacă nu cumva câştigătoarea premiului Oscar va rupe acest cerc vicios  odată pentru totdeauna...

image

La suprafaţă arată idilic - o femeie celebră, star de film, şi un francez frumuşel formând un cuplu -  un cuplu cu o poveste demnă de scenariul unor filme de Hollywood. Dar, aşa cum ştim cu toţii, lucrurile bune de la Hollywood nu durează întotdeauna o eternitate, iar în cazul lui Halle lucrurile nu au stat deloc altfel.

Adevărul este că relaţia lui Halle cu Olivier Martinez a fost toxică încă de la început. Amândoi firi vulcanice, se pare că se certau constant şi, după doi ani de căsătorie şi un copil, au renunţat la o relaţie care nu avea niciun viitor. A fost divorţul cu numărul trei pentru Halle, care este cu siguranţă una dintre cele mai ghinioniste în dragoste persoane din showbiz. Oare va reuşi să treacă vreodată peste asta?

Relaţia a fost sortită eşecului. Dacă ar trebui să ne luam după apropiaţii celor doi, Halle şi Olivier nu ar fi trebuit să se cupleze niciodată. "Au o mulţime de probleme. Au amândoi personalităţi puternice, sunt impulsivi şi nu le place să facă niciun compromis. Halle a ameninţat chiar că va intenta divoţul de câteva ori.", a spus o sursă din anturajul celor doi. Şi se pare că Olivier era genul de om puţin frustrat, intimidat de munca şi de succesul pe plan profesional al actriţei. În timp ce excesele de furie ale sale au fost în topul motivelor pentru care perechea a ajuns la divorţ, prietenii lor spuneau că tensiunile dintre cei doi au umplut paharul.

Halle Berry şi Olivier Martinez

După ce Olivier şi Halle, care era gravidă, au spus DA, plănuiau să-şi mărească familia - asta incluzând-o şi pe fiica lui Halle, Nahla- şi să se mute în Franţa. Dar, pentru că actriţa a fost prinsă într-un proces cu tatăl copilului său, Gabriel Aubry, noua sa familie a trebuit să rămână în SUA. Aceste împrejurări l-au forţat pe Olivier să-şi abandoneze ţara şi să se stabilească în L.A împreună cu Halle şi cu băieţelul cuplului, Maceo-Robert. " Lui Oliver nu i-a convenit faptul că a trebuit să se mute în L.A. Acest lucru i-a produs furie, aşa că toate lucrurile negative s-au îndreptat spre Halle",  spunea un prieten de familie.

Nebunia lui a devenit şi mai evidentă în momentul în care a fost surprins de camerele de filmat într-un moment de răfuială cu fostul soţ al partenerie sale, Gabriel, în noiembrie 2012. În acelaşi an, actorul în vârstă de 49 de ani şi-a arătat temperamentul vulcanic în momentul în care camerele de filmat l-au surprins împingând un scaun auto pentru copii peste un angajat al aeroportului. "El este genul de bărbat care nu se poate controla, iar Halle ştia exact cum să facă asta. Erau în mod constant la cuţite, chiar şi în faţa copiilor.", declara la acel moment un prieten al celor doi.

Chiar dacă vestea divorţului celor doi a venit ca o confirmare a ceea ce toată lumea ştia că se va întâmpla, se pare că actorii se despărţiseră cu multe luni înainte. De fapt, deja începuseră să se întâlnească cu alte persoane. "Olivier se întâlneşte cu o femeie din Franţa. El vrea să se mute din L.A pentru a fi cu ea". Şi Halle avea o aventură în acel moment cu co-starul său care era căsătorit, Jeffrey Dean Morgan.

Halle Berry şi co-starul Jeffrey Dean Morgan

Dependentă de inimi frânte. Nu putem nega faptul că Halle are gusturi discutabile în materie de bărbaţi. Actriţa provine dintr-o familie destrămată, asistând adesea la momente în care mama sa, Judith, era bătută de tatăl său, Jerome. Într-un interviu, ea chiar a povestit cum şi-a văzut tatăl lovindu-şi mama cu o sticlă de vin în cap. Şi Halle a fost victima violenţei domestice. În 1991, actriţa şi-a pierdut auzul la urechea stângă în proporţie de 80% după ce iubitul său a abuzat-o fizic. Niciodată nu a dezvăluit numele atacatorului, dar a făcut o aluzie cum că bărbatul era foarte cunoscut la Hollywood.  S-a zvonit că vorbea despre curtezanul său de pe atunci, actorul Wesley Snipes.

Wesley Snipes. El ar fi fost violent cu Halle

În ianuarie 1993, Halle s-a măritat cu baschetbalistul David Justice, dar a divorţat de el după patru ani şi nenumărate pretinse abuzuri. Apoi, actriţa s-a căsătorit din nou, de data aceasta cu compozitorul Eric Benet, în ianuarie 2001. Cu toate acestea, au reuşit să stea ca soţ şi soţie doar 4 ani, divorţul pronunţându-se în 2005, după ce Eric a fost supus unui tratament în 2002, pentru a-şi trata dependenţa de sex. În noiembrie 2005, Halle a început să iasă cu Gabriel, cu care are şi un copil născut în 2008, Nahla. Cuplul s-a despărţit după doi ani, iar la puţin timp după despărţirea de modelul canadian, Halle s-a îndrăgostit de Olivier, în timp ce filmau pentru pelicula "Dark Tide" în Africa de Sud. Acum, actriţa a trecut şi peste acestă căsătorie şi poate că ar fi bine să ia o pauză de la iubirile cu năbădăi.

David Justice, Eric Benet, Gabriel Aubry, Olivier Martinez, bărbaţii din viaţa lui Halle.

Aşa că, de ce una dintre cele mai frumoase şi talentate femei de la Hollywood se încurcă mereu cu bărbaţii nepotriviţi?

image

Conform unui psihoterapeut celebru, alegerile lui Halle sunt legate de copilăria şi educaţia sa. Cu un tată abuziv, care a lipsit din viaţa sa emoţională, probabil că Halle a simţit nevoia să intervină pentru a-şi apăra mama. " Copiii expuşi la violenţă domestică intră adesea în acest rol pentru că mama lor este slabă din punct de vedere emoţional."  Asta spune de ce Halle este o femeie atât de puternică şi de independentă.

" Probabil că actriţa şi-a petrecut viaţa încercând să repare tot răul pe care tatăl său l-a făcut. Este vorba de nevoia de a repara. În subconştinetul său, Halle caută un bărbat similar cu tatăl său, ca să-l poată face să se îndrepte şi să vindece rănile pe care el le-a făcut. În orice caz, pentru că Halle este instabilă emoţional din cauza abuzului care a i-a accentuat slăbiciunile în copilărie,  ea alege bărbaţii nepotriviţi, care nu o pot iubi în felul în care are nevoie. În schimb, rănile sale se adâncesc, în timp ce alegerile în materie de bărbaţi devin din ce în ce mai greşite.", a spus specialistul Hanlie Raath care a analizat tipologia lui Berry.

Ce o va face să iasă din acest cerc vicios?

image

Dacă unii ar crede că răspunsul este simplu, să găsească un om bun, iubitor, psihoterapeutul desfiinţează această teorie. Lucrurile nu stau chiar atât de bine, căci  o femeie ca Halle, care suferă de o tulburare de personalitate, se va autosabota pentru că se va plictisi repede. Este dependentă de o luptă continuă. Hanlie spune că singurul lucru care o poate ajuta pe actriţă să treacă peste această perioadă este dragostea de sine. "Ea are nevoie de o călătorie spirituală, într-un loc în care îşi poate exterioriza propria agresiune şi unde poate învăţa să trăiască cu durerea sa. Doar atunci când va fi într-o relaţie bună cu sine, va realiza care este tipul de bărbat care o merită cu adevărat."

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}