Halle Berry, pusă să plătească pensie alimentară

22 iunie, 2012
rtr1o9xh jpeg

Actriţa e obligată să plătească fostului ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry, o pensie alimentară de 20.000 de dolari pe lună.

Actriţa e obligată să plătească fostului ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry, o pensie alimentară de 20.000 de dolari pe lună.

Dragostea nu costă nimic, dar uneori te curăţă de bani. Ca şi în alte multe cazuri, vedem cum o frumoasă poveste de dragoste se sfârşeşte la tribunal, unde unul dintre parteneri îl obligă pe celălalt să-l întreţină.

Aşa a păţit şi actriţa Halle Berry, care, printr-o hotărâre emisă de un judecător de la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California, a fost obligată să-i plătească fostului iubit pensie alimentară.

image

În aprilie, Gabriel Aubry, a depus o cerere în justiţie prin care solicita tribunalului să o oblige pe Halle Berry să îi plătească o sumă cuprinsă între 15.000 şi 20.000 de dolari pe lună. Modelul canadian a spus că nu.şi permite, deocamdată, o locuinţă care să se potrivească standardelor înalte cu care este obişnuită Nahla, fiica în vârstă de patru ani a fostului cuplu.

Potrivit site-ului TMZ.com, modelul canadian a cerut multe alte lucruri de la Berry, el dorind, totodată, ca fosta lui iubită să acopere costurile ocazionate de vizitele pe care Nahla le va face familiei sale din Canada şi să plătească pentru toate hainele pe care le va cumpăra fiicei sale.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg