Halle Berry şi fostul logodnic în instanţă: află ce-a vrut el să-I facă fiicei lor!

25 noiembrie, 2014
gabriel aubry 1 jpeg

Fostul ei logodnic, Gabriel Aubry, cu care o are pe Nahla (6 ani) şi care s-a şi bătut violent cu actualul soţ al actriţei de 48 de ani, vrea s-o transforme pe fata lor în… caucaziană. Mai pe şleau, să o facă mai albă.

Actriţa n-are parte de linişte nici acum, când este căsătorită cu Olivier Martinez, cel pe care-l iubeşte şi cu care are şi-un băieţel. Fostul ei logodnic, Gabriel Aubry, cu care o are pe Nahla (6 ani) şi care s-a şi bătut violent cu actualul soţ al actriţei de 48 de ani, vrea s-o transforme pe fata lor în… caucaziană. Mai pe şleau, să o facă mai albă.

Halle Berry şi-a trimis avocatul, Steve Kolodny, să îl acţioneze în instanţă pe Aubry pentru că a vrut să o deschidă la ten şi să îi îndrepte părul fiicei sale, de origine afro-americană cu ten creol şi un păr foarte creţ, lunea aceasta. Din fericire, judecătorul ar fi conchis, conform surselor TMZ, ca niciunul dintre părinţii frumoasei fete să nu îi schimbe imaginea exotică a Nahlei.

image

Nu este prima oară când cei doi foşti iubiţi, parteneri timp de 5 ani, ajung la cuţite serioase, cu fiica lor la mijloc. Cei doi s-au certat pentru custodia Nahlei, iar în 2011, Gabriel Aubry a făcut-o “cioară” pe Halle. Altercaţia cu soţul francez al actriţei, Olivier, a avut loc în 2012, de unde Martinez s-a ales cu un ordin de restricţie. Din păcate, justiţia a decis ca actriţa să fie cea care să îi plătească lui Aubry 16.000 de dolari ca pensie alimentară şi a primit şi 115.000 de dolari, ca recuperare financiară.

image

Olivier Martinez şi Halle Berry

FOTO HEPTARecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg