Halle Berry şi Olivier Martinez divorţează! Află de ce au pus punct mariajului lor!

27 octombrie, 2015
halle berry si olivier martinez jpg jpeg

Au trecut doar doi ani de când Halle Berry şi Oliver Martinez au spus "Da" în faţa ofiţerului de stare civilă, dar iată cei doi au întâmpinat deja obstacole de nedepăşit în mariajul lor. Cele două vedete tocmai au anunţat că vor divorţa.

image

Nici Halle Berry nu are noroc în dragoste! Potrivit presei internaţionale, celebra actriţă a depus deja actele de divorţ, citând diferenţe "neînţelegeri ireconciliabile".

Cei doi, care au împreună un băieţel în vârstă de doi ani, au emis şi un comunicat de presă pentru a lămuri lucrurile: ”Cu durere în inimă, vă anunţăm că am ajuns la decizia de a divorţa. Vom merge mai departe cu dragoste şi respect unul faţă de celălalt şi ne vom concentra pe ce este mai bun pentru fiul nostru. Ne urăm reciproc fericire în viaţă şi sperăm că ne veţi respecta decizia, şi cel mai important, intimitatea copiilor în această perioadă dificilă pentru noi”.

image

Primele zvonuri privind divorţul între Olivier şi Halle au apărut în urmă cu câteva luni, când Halle a fost văzută fără verighetă pe deget.

Amintim că Halle Berry şi Olivier Martinez s-au cunoscut în 2010, pe când Halle tocmai se despărţise de fotomodelul Gabriel Aubry, bărbatul cu care are o fiică pe nume Nahla.

Halle Berry este la al treilea divorţ. Actriţa a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, dar şi cu compozitorul Eric Benet.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique