Halloween Quiz

31 octombrie, 2013

Starul îşi schimbă chipul, dar năravul ba. Vă invităm să le descoperiţi sub aceste costume mai mult sau mai puţin inspirate pe vedetele voastre preferate. 1. Se vor a fi Angelyne şi Dennis Woodruff. Adică o starletă care îşi cumpăra singură faima, cu reclame despre ea însăşi pe panouri stradale

Starul îşi schimbă chipul, dar năravul ba. Vă invităm să le descoperiţi sub aceste costume mai mult sau mai puţin inspirate pe vedetele voastre preferate.

1. Se vor a fi Angelyne şi Dennis Woodruff. Adică o starletă care îşi cumpăra singură faima, cu reclame despre ea însăşi pe panouri stradale, şi un producător de filme despre el însuşi. În viaţa reală sunt soţ şi soţie, iar de curând, părinţii unui băieţel, Axl. Iar ei sunt faimoşi pe merit.

Click pe următoarea!

2. Vedeta ne-a demonstrat în repetate rânduri ce-nseamnă un corp perfect. Acum, ni-l arată şi pe dinăuntru. Iar costumul ei confirmă ceea ce ştim cu toţii, că diva de origine germană este o anatomie ambulantă... a perfecţiunii. Nu degeaba i se spune The Body!

3. Cu un ochi râde, cu altul plânge. Aşa ca-n piesele ei, de altfel. Ne miră că această cântăreaţă talentată a făcut atâta circ de Halloween. Singura legătură între ea şi lumea colorată a saltimbancilor stă în nume. Numele ei.

4. Iată nişte costume cât se poate de nepotrivite pentru aceşti actori şi parteneri de viaţă. Că el n-a ales să se costumeze în profesor de arheologie am înţeles. Bătea la ochi. Dar ea, Miss Piggy? Vorbim de-o actriţă căreia i-ai arunca tot timpul un biscuit.

5. Acest înger Victoria’s Secret s-a vrut sofisticată de Halloween. Brazilianca s-a costumat în Corpse Bride. Cine-i ea? Mireasa moartă din filmul de animaţieal lui Tim Burton. Moartă de foame, mai degrabă... Doar vorbim de supermodelul care nu se hidratează înainte de catwalk.

6. Şi el este designer. Dar nu cel în care s-a costumat. Oricum, suntem siguri că mulţi fotografi au crezut că l-au pozat aici pe Karl Lagerfeld. Numai că adevăratul creator de modă din imagine e un italian cu colecţii mai degrabă exotice. Sperăm că neamţul are simţul umorului. Sau al ridicolului.

7. Spectacolul nu se termină până nu cântă doamna cea grasă, zice o vorbă. În cazul ei şi spre fericirea lui, show-ul s-a cam sfârşit. Căci celebra cântăreaţă poate, anul acesta, să intre din nou în costumul lui Genie. Ştiţi voi, aia din sticlă. Sau aia slabă…

8. The Addams Family, care va să zică. Ce ţi-e şi cu actriţele astea frumoase şi cu copiii lor perfecţi, care vor să pozeze în monştri! Şi când te gândeşti că singurul lucru şocant pe care l-a făcut vreodată vedeta de 48 de ani a fost să se întâlnească cu Michael Jackson. Sau să pozeze goală, la 10 ani?

Click pe următoarea să vezi cine sunt!

Răspunsuri:

1- Fergie şi Josh Duhamel

2- Heidi Klum

3- Pink

4- Calista Flockhart şi Harrison Ford

5- Adriana Lima

6- Roberto Cavalli

7- Christina Aguilera şi Matthew Rutler

8- Brooke Shields

foto: hepta, guliver/getty images/splash news/rex features, arhiva adhRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg