Hanne de la „Insula iubirii“ a vorbit deschis despre relaţia cu Andi: „Mi-a oferit exact ce am avut nevoie“

29 ianuarie, 2019
1 andi hanne insula jpg jpeg

A ajuns în Thailanda alături de Bogdan, acolo s-a îndrăgostit de Andi, însă odată întoarsă în România, Hanne s-a căsătorit cu bărbatul care îi era alături de aproape opt ani.

Deşi odată cu terminarea emisiunii „Insula iubirii“ toţi credeau că Bogdan şi Hanne se vor despărţi, cei doi au uimit pe toată lumea şi au decis să facă nunta. Însă, după doar câteva luni, ei s-au despărţit, iar toată lumea a spus că de vină ar fi ispita Andi.

Acum, Hanne a încercat să facă lumină şi a vorbit deschis la Antena Stars despre relaţia ei cu Andi: „Prietenia mea le-o ofer doar persoanelor care simt că mă iubesc sau că ţin la mine. Prietenie nu înseamnă neapărat iubit. Poate că am fost confuză atunci. Aşa cum a spus şi Andi, la momentul erspectiv nu a fost să fie. Eu nu mi-am dorit mai mult decât să păstrez legătura. Nu a fost nici acea legătură până în momentul de faţă. Era normal ca atunci să fiu confuză. Acum nu am de ce să fiu confuză. Relaţia mea de lungă durată s-a încheiat acum câteva luni. Profit de momentele mele“.

image

Fosta concurentă de la „Insula iubirii“ a dezvăluit şi ce i-a oferit Andi şi cum a reuşit acesta să îi intre în graţii: „Nu am nicio altă relaţie. Am scrie pe Facebook că nu locuiesc singură. Locuiesc cu prietena mea şi cu cei doi căţei ai mei. Atenţia este una şi a fi într-o relaţie e cu totul alta. Nu e nicio confuzie, suntem oameni, tuturor ne plac alţi oameni. Nu o să rămân singură toată viaţa. Nu am ştiut exact ce sentimente am pentru Andi, din cauza asta am zis că sunt confuză. Am trăit şapte ani alături de acelaşi bărbat şi nu am ştiut cum este sentimentul de îndrăgosteală faţă de alt bărbat. Nu ştiam cum e să primeşte de la un alt bărbat ceva ce nu mai primeşti de la bărbatul tău. Andi mi-a oferit exact ce am avut nevoie, ce mi-a lipsit cel mai mult, atenţia“.Recente pe Ok! Magazine

Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}