Hanne de la „Insula iubirii“ are o nouă relaţie, iar bărbatul locuieşte deja cu ea în casă! Nu este nici Andi, nici Bogdan

24 ianuarie, 2019
1 hanne relatie noua jpg jpeg

A participat la „Insula iubirii“, acolo unde a ajuns alături de Bogdan, cel care i-a devenit soţ după terminarea emisiunii. În Thailanda, Hanne, căci despre ea este vorba, s-a îndrăgostit de ispita Andi, însă a declarat că este confuză şi că nu ştie pe care bărbat să-l aleagă.

După ce a revenit în România, pare că Hannelore a fost în continuare destul de confuză, iar în urmă cu trei luni s-a despărţit de cel care îi devenise soţ, iar în această lună s-a reîntâlnit cu Andi de mai multe ori. Prima reîntâlnire de care publicul larg a aflat a avut loc la un târg de nunţi din Timişoara, după care şi-ar fi petrecut noaptea împreună, după cum a spus o prietenă de-a fostei concurente de la „Insula iubirii“. În urmă cu doar câteva zile, Hanne şi Andi au fost văzuţi din nou în acelaşi loc, ei petrecând câteva ore în acelaşi club, unul dintre cele mai mari din ţară şi din Timişoara.

Văzând că totul ia amploare şi că toată lumea o pune la zid, Hanne a încercat să facă lumină în acest caz şi a afirmat că nu are o relaţie cu Andi, ispita de la „Insula iubirii“, dar nici cu Bogdan, fostul ei soţ. Însă, ceea ce i-a uimit pe mulţi a fost faptul că fosta concurentă de la „Insula iubirii“ a spus că în viaţa ei se află un alt bărbat şi că acesta locuieşte în aceeaşi casă cu ea!

image

Iată ce a spus Hannelore:

„Am ales să fac afirmaţii la această fotografie mai veche, deoarece aceasta este modul de teatru din viaţa mea. Îmi ocup timpul cu ceea ce imi place. Sunt om şi nu robot, trăiesc, simt şi doresc, visez şi sufăr. Vă motivez alegerile mele, dar nu are sens, viaţa este ciudată, imprevizibilă şi alegerile noastre nu au mereu o logică. Dar pot sa vă spun ceva sigur: nu putem să ne împlinim mereu dorinţele şi aşteptările. Nu am fost un înger de femeie, sunt efervescentă, agitată dar si pasională.. Ce anume vreti să ştiţi? Credeţi că totul se rezumă la sex? Faptul că m-am întalnit cu Andi nu înseamna că m-am culcat cu el. Sunt un om asumat şi ştiu că orice aş spune este interpretabil, de aceea am ales să tratez cu indiferentă acest subiect până acum şi să îmi aleg bine cuvintele. În altă ordine de idei, vă mărturisesc faptul că nu locuiesc singură, nu locuiesc la apartament, ci la casă, nu sunt niciodată singură şi sunt însoţită mereu de cineva.

Mă intreb oare de ce este atât de importantă viaţa mea, acţiunile mele, ţinutele mele? Sunt un om simplu, care întotdeauna s-a îmbrăcat în acest fel şi care nu consider că apariţia mea la TV m-a schimbat în vreun fel sau altul. Înteleg nevoia fiecăruia de a ieşi în faţă şi de a-şi da cu părerea, aşa cum au ales să o facă unele dintre colegele de insulă, însă nu este şi cazul meu. Aşadar, după cum probabil aţi văzut, eu nu îmi dau cu părerea despre viaţa altora.

Sunt lucruri mai importante care îmi guverneaza viaţa, la fel si atenţia mea care este captată de ceva vreme de un cu totul alt bărbat. Acela nu este Andi. Sunt o femeie liberă, viaţa personală mă priveşte, iar dacă aş fi ales să am o relaţie cu cineva, fie ea şi pasageră, ar fi fost strict problema mea.

Cred că ar trebui să înţelegeţi cât de obositor poate fii pentru mine să fiu denigrată şi acuzată pentru orice mişcare în fiecare zi şi să primesc zeci de mii de mesaje pe reţelele de socializare de la oameni care îmi cunosc doar numele şi atât. Nu mi-am dorit sub nici o formă afirmări, mi-aş fi dorit ca viaţa mea privată să rămână privată şi să nu trăiesc într-un stres continuu. Explicaţii dau celor care contează. V-am pupat“.Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg