Hanne şi Bogdan s-au despărţit, dar cum împart averea? Va fi dată afară din casă fosta concurentă de la „Insula iubirii“?

28 ianuarie, 2019
1 bogdan si hanne in budapesta 4 jpg jpeg

Telenovela dintre Bogdan şi Hanne, cei mai mediatizaţi concurenţi de la „Insula iubirii“, pare să ajungă la final. După ce s-au despărţit în urmă cu aproximativ patru luni, acum presa a aflat şi cum se va împărţi averea între cei doi.

Potrivit celor de la Antena Stars, atât Bogdan, cât şi Hannelore au mai multe afaceri, însă se pare că foştii concurenţi de la „Insula iubirii“ s-au înţeles deja asupra averii. Ei au împreună o florărie care oferă aranjamente pentru nunţi, administrată de Hann, deşi Bogdan este cel care a venit cu investiţia. Este posibil ca aceasta să rămână la Hanne, în special pentru că Bogdan îşi dedică majoritatea timpului firmei de tractări şi remorcări auto pe care o are în Timişoara.

image

Tot la Hanne va rămâne şi afacerea cu rochii de mireasă, dar şi agenţia de nimatoare pentru copii, pentru că ea s-a ocupat de aceste lucruri şi pe perioada relaţiei cu Bogdan. Însă, casa în care ei locuiau în Timişoara se pare că va rămâne la Bogdan, după ce divoţul va fi finalizat.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate