Hannelore, regrete târzii: mesaj emoţionant pentru fostul soţ! Ionuţ Gojman a dat imediat like

25 martie, 2019
1 hanne bogdan insula jpg jpeg

Au participat la „Insula iubirii“, s-au certat, s-au împăcat, s-au căsătorit după emisiune, iar apoi au divorţat. Totul în decurs de mai puţin de 12 luni! Este povestea lui Bogdan Ionescu şi a lui Hannelore Ulrich, foşti concurenţi la celebrul show de la Antena 1.

După ce a anunţat că s-a îndrăgostit de ispita Andi, toată lumea  credea că Hanne şi Bogdan se vor despărţi, însă ei au dat o nouă şansă relaţiei şi au decis să se căsătorească. Însă, păcatele din Thailanda au avut ecou şi în România, astfel că totul s-a dus pe Apa Sâmbetei la finalul lui 2018.

Recent, Hannelore a postat un mesaj emoţionant pentru Bogdan, afirmând că, degeaba îi pare rău, că faptul este deja consumat şi că este conştientă că a pierdut cel mai bun om din cauza unor decizii pripite.

hanne insula jpg jpeg

Iată mai jos mesajul postat de Hannelore Ulrich pe Facebook:

„Cum e şi viaţa asta... atât de imprevizibilă, atât de scurtă, atât de sucită şi cu aşa multe surprize... astăzi eşti, mâine nu mai eşti, zboară timpul cât ai clipi, timp pe care nu îl mai poţi recupera. Timp în care iei decizii fără să îţi dai seama, în care faci lucruri fără să gândeşti. Fapte care pe tine nu te dor, dar pe cei din jurul tău îi dărâmă. Degeaba îmi pare rău, faptul e deja consumat. Aşa am pierdut cel mai iubit om, Bogdan Ionescu, omul cu care am plecat la drum. Dar fiecare greşală în această viaţă are rolul ei, şi acela de a fi mai bun, acela de a nu mai greşi, şi acela de a aprecia oamenii importanţi din viaţa noastră. Uneori, nu există cuvinte şi nici scuze suficiente pentru anumite fapte. Cel mai important este să ştii să apreciezi atunci când ai şi când primeşti. Atunci când nu mai ai şi nu mai primeşti, degeaba conştientizezi cât de minunat a fost. Omul e făcut să îşi dorească tot mai mult şi, uneori, uită ceea ce este cel mai important. Viaţa mea a luat întorsături de 180 de grade. Ba am fost sus, ba jos, şi aşa sunt în continuare. Viaţa asta mi-a dat câteva lecţii grele, dar importante, şi cu siguranţă vor mai fi. Una din ele este aceea că, atunci când iubeşti, iubeşti. Dacă există dragoste adevărată, aceasta îşi va face loc, indiferent de situaţii, şi va găsi ea o cale. Frumuseţea şi tinereţea trec, obligaţiile şi obişnuinţele vin şi pleacă, iar orgoliul nu duce niciunde. Gura lumii nu o astupă nici pământul... cu ce ne alegem?

Nu pot decât să mă bucur şi să mă mulţumesc cu aceste lecţii primite, să apreciez faptul că toate acestea au scos din mine o variantă mai bună şi, nu în ultimul rând, faptul că m-am cunoscut pe mine şi ştiu cât de puternică pot fi.

De asemenea, le mulţumesc si prietenilor care au fost şi sunt alături de mine în orice condiţii: Andana Adina, Mirela Kleitsch, Marilena Draghicescu“

În doar câteva ore de la postare, mesajul a adunat peste 1.000 de like-uri, iar printre primii care au apreciat ce a avut Hannelore Ulrich de spus a fost Ionuţ Gojman, cel care va fi ispită în noul sezon „Insula iubirii“ şi care a rămas bun prieten cu Bogdan Ionescu, fostul soţ al lui Hanne.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg