Harper Beckham, tu ești? Mezina lui David are doar 12 ani, dar arată, deja, ca un manechin

2 octombrie, 2023

Domnișoara Beckham a întors capete la Paris Fashion Week, căci mezina lui David și-a Victoriei este deja o domnișoară în toată regula.

La recenta Săptămână a Modei de la Paris, toate privirile s-au îndreptat către Harper Beckham, în vârstă de 12 ani, prezentă alături de David Beckham și de fratele ei mai mare, Cruz, la prezentarea colecției de primăvară/vară 2024 a mamei Victoria Beckham.

David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg

Harper a sosit la prezentarea de modă a Victoriei într-o rochie albă șic, care i-a scos în evidență silueta, completată de pantofi Prada în valoare de aproximativ 1.000 de dolari și o poșetă albă.

Mezina a mers de mână cu tatăl ei, de care este foarte apropiată, iar noi am putut observa, ca atare, că adolescenta aproape că-l ajunge pe acesta în înălțime.

La prezentarea de la Paris, David și Harper s-au așezat în primul rând, alături de Cruz Beckham, Brooklyn Beckham și soția acestuia, Nicola Peltz. Lângă ei au putut fi văzute Kim Kardashian, Kris Jenner și Anna Wintour, în timp ce Kendall Jenner a fost modelul care a încheiat prezentarea Victoriei.

O mini fashionistă în toată regula, fiica cea mică a lui David și-a Victoriei nu este străină de prezentările de modă: prima la care a participat a fost pe când fata avea doar doi ani, în 2014, la Săptămâna Modei de la New York.

Transformat a părut și al doilea cel mai mic copil al soților Beckham, Cruz, în vârstă de 18 ani, care a afișat un look foarte vintage-cool la prezentarea de modă a mamei sale. Tânărul chipeș a ales o ținută din jeans, cu un maiou alb pe dedesubt, și-a adoptat o frizură care ne aduce aminte de David, în tinerețea lui de fotbalist. 

Una peste alta, cei doi soți celebri au o familie reușită, cu patru copii frumoși care le calcă pe urme și care par bucățică ruptă din ei. 

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg