Harper, prințesa lui tati. Ce relație superbă are David Beckham cu singura sa fiică, mezina familiei

6 iunie, 2024

Adolescenta a crescut și și-a pus aparat dentar. Mezina familiei Beckham are o relație de zile mari cu tatăl său, fostul star al echipei de fotbal britanice.

FotoJet Harper jpg

De mică, a mers cu tati pe stadion. Și de la puștoaica adorabilă și dolofană, Harper a ajuns acum o domnișoară în toată regula, care împrumută hainele celebrei sale mame Posh Spice.

Harper și David Beckham PNG

Mezina l-a însoțit în weekend la meci. David Beckham și Harper au fost împreună în tribună, când echipa Inter Miami, al cărei coproprietar David este, a jucat la Fort Lauderdale împotriva St. Louis. Fostul star de la Manchester United a radiat în compania fiicei sale, singura fată a familiei Beckham. Împreună cu Victoria, mai au trei fii: Brooklyn, Cruz și Romeo.

Beckham la premiera documentarului lor Netflix, Profimedia (2) jpg

Peste tot, Harper se află în dreapta tatălui.

Și da, David este un părinte excepțional: amuzant, empatic, bun bucătar.

La fel de încântătoare ca întotdeauna, fiica lui David Beckham a îmbrăcat un tricou roz pastel și blugi largi. În timp ce l-a îmbrățișat mândră pe faimosul ei tată, internauții au remarcat și geanta ei de designer, foarte scumpă, de la Bottega Veneta.

La o privire mai atentă, se putea observa că Harper și-a montat aparat dentar, un accesoriu foarte la modă printre adolescenți.

„Este probabil ca Harper să treacă printr-un tratament ortodontic fix. Acesta este folosit pentru a corecta dinții nealiniați și problemele de mușcătură. Este format din brackets care sunt lipiți de dinți și conectați printr-un fir, care este strâns periodic de un ortodont pentru a linia dantura în poziția dorită.”, a explicat un specialist publicației HELLO!.

Harper a înflorit în ultimul timp și are un mare interes pentru produsele de înfrumusețare. Mama ei Victoria, fostă Spice Girl, a dezvăluit publicației Allure: „Harper este pasionată de machiaj, de frumusețe. Treceam cu mașina pe lângă magazinul ei preferat de machiaj, Space NK, zilele trecute, iar David a exclamat: „Ia uite, Harper, magazinul tău preferat de cosmetice s-a închis.” A fost atât de amuzant! Ea i-a răspus: „Stai lin, tati. Nu e panică. Pur și simplu se extind.”

Foto: GettyImages & InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg