Harrison Ford (78) are cinci copii cu trei femei diferite. Cum arată şi ce fac acum cei patru băieţi ai actorului şi fiica sa

11 septembrie, 2020
9 wwwwwwwwwwwwwwwwww jpg jpeg

Starul din Indiana Jones a fost însurat de trei ori şi are cinci copii din cele trei căsnicii. Pe lângă faptul că are o carieră de primă mână, jucând în Star Wars şi alte producţii hollywoodiene de primă mână, actorul este şi un tată iubitor şi grijuliu pentru cei patru fii şi fiica sa.

Cei cinci copii ai supertarului hollywoodian sunt Benjamin Ford, Willard Ford, Malcolm Ford, Georgia Ford şi Liam Flockhart. Viaţa de familie a lui Harrison a început în 1964, când s-a însurat pentru prima dată.

Prima dată a ajuns la altar împreună cu Mary Marquardt, care i-a şi dăruit primul copil, pe Benjamin, în 1967, după care, doi ani mai târziu, a venit pe lume Willard. Cei doi soţi au fost împreună mult timp şi totul părea minunat între ei, însă întregul lor mariaj s-a încheiat în momentul în care au apărut ştiri despre aventura extraconjugală a lui Ford cu Carrie Fisher, colega lui de platou de la Star Wars. Cuplul s-a despărţit, în mod oficial, în 1979.

qqqqqqqqqqqqq jpg jpeg

După câţiva ani de la divorţ, actorul a întâlnit-o pe scenarista Melissa Mathison, cu care s-a şi căsătorit în 1983. În 1987, cei doi soţi şi-au extins familia cu Malcolm, cel de-al treilea fiu al legendarului actor, dar şi cu fiica Georgia, în 1990. Din păcate, nici acest mariaj n-a rezistat decât până în 2004, când actorul şi scenarista au depus actele de divorţ. Cea de-a doua soţie a vedetei a murit în 2015 din cauza cancerului neuroendocrin.

Al treilea mariaj

După cele două eşecuri maritale, Ford şi-a mai încercat încă o dată norocul în amor, căsătorindu-se cu actuala lui soţie, Calista Flockhart în 2010, după aproape un deceniu întreg de idilă. Cum soţia acestuia a adoptat un copil, pe Liam, Harrison a devenit tată pentru el ulterior. „Harrison nu s-a gândit niciodată că o să mai devină tată la <bătrâneţe>, dar paternitatea este o adevărată binecuvântare pentru el”, a dezvăluit unul dintre prietenii actorului, pentru Closer Weekly.

astaaaaaaaaaaaaaaa jpg jpeg

Cei cinci copii ai superstarului au şi ei succes în domeniul lor de activitate. Care este acela?

Cine sunt copiii actorului?

Benjamin Ford (53) este un chef de succes şi proprietarul restaurantului Ford’s Filling Station din Culver City, California. El este însurat cu Emily Tomerlin şi are trei copii, unul dintre ei având 20 de ani.

benjamin jpg jpeg

Al doilea fiu

Willard Ford (51) - cel în tricou alb din fotografie - este un om de afaceri care deţine Strong Sports Gym şi compania Ludwig Clothing. De asemenea, are acţiuni la Ford & Ching. Este tatăl unui băiat de 27 de ani.

willard ford jpg jpeg

Oaia neagră a familiei

Malcolm Ford (33) - cel din mijlocul fotografiei - este muzician într-o trupă punk rock, The Dough Rollers. Împreună cu formaţia sa, Malcolm a cântat alături de Bob Dylan, Billy Idol, Queens of the Stone Age şi John Mellencamp. El a fost cel mai afectat de despărţirea părinţilor lui, încercând să-şi găsească alinarea în droguri. Terapia urmată la clinica de reabilitare şi muzica au reuşit să-l scape de dependenţa care-i ameninţa viaţa.

11111111111111 jpg jpeg

Singura fiică

Georgia Ford (30) este singura fiică a actorului şi singurul lui copil care a urmat cariera lui Harrison Ford. Este model şi actriţă, care lucrează în industria cinematografică încă din 2013. A apărut, până acum, în numeroase filme, precum True Story, American Milkshake şi The Visitor.

georgia jpg jpeg

Mezinul familiei

liam bun jpg jpeg

Liam Flockhart are 19 ani şi a urmat colegiul de Arte Amherst din Massachusetts.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg