Harrison Ford, elegant la 80 de ani, pe covorul roșu de la Cannes. Actorul a venit cu soția sa

19 mai, 2023

Înapoi pentru o ultimă aventură! Harrison Ford este susținut la Cannes de soția Calista Flockhart și colegele Phoebe Waller-Bridge, Karlie Kloss și Gemma Chan, la premiera cântecului său de lebădă din Indiana Jones, The Dial of Destiny.

Harrison Ford și Calista Flockhart la Cannes, 2023, Profimedia (3) jpg

Este ultima sa prestație pentru Indiana Jones, așa că emoțiile au fost uriașe pentru marele actor joi seară, în timp ce a asistat la premiera de la Cannes a celei mai recente ecranizări din seria Indiana Jones: a cincea și ultima sa apariție în rolul unui arheolog, în cadrul celei de-a 76-a ediții anuale a Festivalului de Film de la Cannes.

Harrison Ford și Calista Flockhart la Cannes, 2023, Profimedia (2) jpg

Imaginile cu Harrison Ford și Calista Flockhart împreună sunt un alt eveniment în sine, mai cu seamă fiindcă acest cuplu este renumit pentru discreția sa.

Apariția lor nu a fost lipsită de evenimente însă: dintr-o eroare organizatorică, în sală Calista Flockhart nu avea un scaun rezervat lângă soțul său, ci în spatele acestuia. Potrivit Daily Mail, soția i-a murmurat discret acest aspect, iar Harrison Ford s-a arătat surprins și ușor încurcat și nu a putut să-i spună soției decât ”Oh!”.

Cei doi au avut o apariție memorabilă pe covorul roșu! Harrison Ford arată spectaculos la cei 80 de ani ai săi: un domn desăvârșit, în smoching. Calista Flockhart, cunoscută publicului român mai cu seamă pentru rolul emblematic Ally McBeal, a fost și ea ravisantă, cu o rochie neagră, lungă, cu inserții de voal. În cea de-a treia zi de festival, publicul prezent, starurile s-au delectat cu premiera atât de așteptată a celei mai recente ecranizări Indiana Jones, The Dial of Destiny.

Celebrul Harrison Ford și-a început aventura ”Indiana Jones” în 1981, cu ”Raiders Of The Lost Ark” și a reușit să creeze un personaj emblematic. Producția va putea fi văzută de marele public începând din 30 iunie. În Indiana Jones, The Dial of Destiny, mai joacă Mads Mikkelsen și Antonio Banderas. Filmul a fost regizat de James Mangold.

Harrison Ford va fi onorat și cu un Palme d'Or onorific, drept omagiu pentru personajul său din Indiana Jones.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG