Harrison Ford, în pericol de moarte pe platourile de filmare

16 iunie, 2014

Deşi cei de la Disney s-au chinuit să ascundă adevărul, pentru a nu exploda un scandal despre siguranţa pe platourile de filmare, se pare că celebrul actor a suferit o serie de răni serioase într-un accident, în timp ce filma pentru "Războiul Stelelor"

Deşi cei de la Disney s-au chinuit să ascundă adevărul, pentru a nu exploda un scandal despre siguranţa pe platourile de filmare, se pare că celebrul actor a suferit o serie de răni serioase într-un accident, în timp ce filma pentru "Războiul Stelelor"

"Am înţeles că s-a rănit în zona pelviană şi că a fost nevoit să-şi facă o radiografie la piept", a dezvăluit o sursă din echipa de filmare pentru ziarul "The Sun". Lucrurile sunt cu atât mai îngrijorătoare cu cât Harrison Ford, care filmează pentru "Star Wars: Episode VII", are 71 de ani. Totul s-a petrecut după ce o uşa navei spaţiale Millennium Falcon (pe care personajul lui, Han Solo, o pilotează) a căzut peste el, actorul fiind transportat de urgenţă la spital cu elicopterul.

În urma accidentului, Ford şi-a rupt glezna şi se află în continuare internat. "Toată lumea i-a mulţumit lui Dumnezeu că nu s-a lovit la cap", a continuat sursa. "Nu se ştie deocamdată când va putea relua filmările. Însă toţi colegii lui de distribuţie (n.r. printre aceştia, Lupita Nyong’o şi Carrie Fisher) sunt înfuriaţi la culme, pentru că îşi pun întrebări serioase despre siguranţa lor pe platourile de filmare. Aşa că au cerut ca tot decorul şi recuzita să fie verificate de trei ori."

Între timp, familia lui Ford este îngrijorată cu privire la evoluţia actorului în următoarea perioadă. Pentru că la 71 de ani, glezna ruptă va fi un obstacol cu-atât mai greu de depăşit. Astfel, soţia lui, Calista Flockhart, a zburat în Anglia pentru a fi alături de el. Iar fiul lui a declarat că se teme că Harrison va avea nevoie de şuruburi pentru a putea merge din nou. Din cauza aceasta, starul ar necesita o pauză de săptămâni bune - ceea ce ar întârzia, însă, filmările nepermis de mult, din punctul de vedere al producătorilor. Guvernaţi în totalitate de bani, aceştia au şi declarat că filmările nu vor fi afectate de problema lui Harrison. Iar Ben Ford, fiul lui, a explicat că în acest caz, scenele ar putea fi trase la timp doar dacă tatăl lui va fi filmat numai de la brâu în sus.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg