Harry a renunțat la legătura cu un prieten din copilărie care îi dăduse un sfat în privința lui Meghan

2 decembrie, 2022
meghan- harry

L-a durat atât de tare ce i-a spus, încât Harry nu l-a invitat nici la nuntă. Se pare, totuși, că cei doi s-au împăcat după o perioadă.

Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Prințului Harry a avut rezerve cu privire la căsătoria lui rapidă cu Meghan Markle. Netflix a lansat un trailer pentru documentarul „Meghan & Harry”, care aruncă o privire „fără precedent” asupra relației de cuplu. Într-o declarație care înosoțește imaginile se spune „În esență, relația lor arată ca multe altele: s-au cunoscut, au început o poveste de dragoste, s-au îndrăgostit, s-au căsătorit, au avut copii și și-au construit o viață bazată pe valori comune și reciproce. sprijinirea muncii și ambițiilor celuilalt. Dar ducele și ducesa de Sussex nu sunt un cuplu obișnuit.

Povestea lor este una dintre cele mai cunoscute din istorie, dar chiar și fanii cei mai interesați de legătura lor nu au auzit-o niciodată spusă așa”.

Documentarul va analiza „durata relației lor, de la primele zile de curtare până la provocările și controversele care i-au determinat să se retragă din familia regală.

„Serialul include interviuri cu familia și prietenii care nu au vorbit niciodată public despre relația cuplului până acum, precum și istorici și jurnaliști care analizează modul în care media a influențat relația lui Harry și Meghan cu familia regală în general”.

Relatările reapărute susțin că unul dintre cei mai vechi prieteni ai prințului Harry „a pus sub semnul întrebării” ritmul relației și a fost apoi exclus de la nunta regală.

Mai multe pentru tine...

În perioada premergătoare nunții regale, prietenul din copilărie al Prințului Harry, Tom „Skippy” Inskip, i-a sugerat ducelui să-și petreacă timpul trăind cu Meghan înainte de „a face ceva mai serios”.

O sursă care a vorbit cu autorii „Finding Freedom”, Omid Scobie și Carolyn Durand, susține că Inskip nu a fost invitat la recepția de seară a nunții Prințului Harry și Meghan de la Frogmore House. Cei doi s-au căsătorit la Windsor în 2018.

Sursa anonimă susține că Inskip i-a dat sfatul cu toată binevoința, dar Harry nu a văzut lucrurile așa.

„L-a durut foarte mult că cineva de care era atât de aproapiat nu avea încredere în judecata lui”.

Inskip și soția sa, Lara, au fost apoi „pedepsiți” prin excluderea de la recepția de nuntă, susține biografia din 2020.



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149997 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, in turneu european la 100 de ani dupa Regele Ferdinand si Regina Maria   Casa Regala jpg
Kate si William in Windsor  jpg
Regele Charles jpg
Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis