Harry chiar e Prinţul Fermecător! Stârneşte hohote de râs atunci când cântă pe scenă şi dă cele mai amuzante replici la cererile în căsătorie primite

1 septembrie, 2018
FotoJet (1) jpeg

Este, fără doar şi poate, cel mai haios reprezentant al familiei regale britanice! Aşa a fost dintotdeauna, aşa a rămas şi la 33 de ani, când şi-a pus deja pirostriile şi este al şaselea în linia succesorală la tron. Iată cele mai amuzante momente cu Prinţul Harry!

Doamnelor şi domnilor, Prinţul Harry!

În cea mai recentă apariţie publică a sa, pe 29 august, Prinţul Harry a stârnit hohote de râs de la toţi cei prezenţi. A urcat pe scenă pentru a le mulţumi actorilor şi regizorului musicalului Hamilton, pentru talentul şi prestaţia lor din acea seară, după care a început şi el să cânte. Da, da, a încercat câteva note din spectacol, spre încântarea tuturor celor din jurul său, care nu s-au abţinut şi au pufnit într-un hohote de râs.

image

Bine măcar că Harry n-a renunţat la titulatura regală pentru a începe o carieră în showbiz! Nu că n-ar avea voce deloc, dar parcă e mai priceput la “jobul” lui de zi cu zi decât la cântat!...

"Vreaă să mă mărit cu tine!"

A primit propuneri în căsătorie cu nemiluita până să devină soţul lui Meghan Markle (şi poate şi după), iar unele dintre ele au fost mai haioase decât altele. La una dintre apariţiile lui publice, o fetiţă participantă la eveniment – Lottie, care n-avea mai mult de şase ani – i-a spus pe şleau lui Harry că vrea să fie soţia lui: “Vreau să mă mărit cu tine. Vreau să fiu o prinţesă!”, la care acesta a răspuns şi el la fel de sincer: “Nu cred că-ţi doreşti asta, e o diferenţă de vârstă prea mare între noi. Ai citit prea multe poveşti, îţi spun sincer că asta s-a întâmplat”…

"Unchiule Harry, de ce eşti aşa cuminte?"

Toată lumea ştie imaginile de la Palatul Kensington, cu Prinţul George şi fostul preşedinte american, Barack Obama, şi soţia acestuia, Michelle Obama, când viitorul rege al Marii Britanii, care n-avea mai mult de trei ani atunci, a făcut o impresie minunată, chiar şi în halat fiind.

Cel care n-a făcut neapărat o impresie bună, cu ocazia acelei vizite, a fost Prinţul Harry şi asta din cauza micuţului prinţ care l-a dat de gol. Michelle Obama a povestit, într-un interviu, cum Prinţul George n-a făcut decât să întrebe, în timpul vizitei, ce e cu prinţul Harry de era aşa liniştit. Acesta a recunoscut că de obicei îl aruncă în aer pe Prinţul George şi-l face să râdă neîncetat.

image image

Ca fondator al Invictus Games, Prinţul Harry a dat dovadă de faptul că este un mare iubitor de sport. Iar amiciţia lui cu campionul olimpic – de nouă ori! – Usain Bolt este deja legendară. După ce sportivul câştigase două trofee, Harry a postat pe contul de Twitter al Palatului Kensington o fotografie cu el alergând mai repede decât Usain, la care a adăugat comentariul: “Felicitări Usain Bolt, eşti cel mai bun, adică încă puţin şi e posibil să-ţi iei revanşa! - H”

Dansul "câştigătorului"

image

Britanicul a participat, la un moment dat, la un eveniment ce avea în prim plan programul care foloseşte sportul pentru a învinge provocările sociale din viaţa tinerilor. Totul bun şi frumos, până să-l vedem pe Harry alături de cei care practică rugby practicând dansul şi strigăturile lor specifice. Am râs cu lacrimi când am văzut ce feţe a făcut prinţul când rostea haka!

image image

A (mai) fost un moment memorabil atunci când Prinţii Harry şi William, alături de Kate Middleton, au vizitat studiourile Harry Potter. Dintre toţi, bineînţeles că Harry a părut cel mai amuzat de întreaga recuzită a serialului şi a intrat cel mai bine în “rol”. Ne vrăjeşte pe toţi, cum spuneam!

Pentru mai multe momente amuzante, marca Prinţul Harry, dă click pe imaginile de mai jos!Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg