Harry chiar e Prinţul Fermecător! Stârneşte hohote de râs atunci când cântă pe scenă şi dă cele mai amuzante replici la cererile în căsătorie primite

1 septembrie, 2018
FotoJet (1) jpeg

Este, fără doar şi poate, cel mai haios reprezentant al familiei regale britanice! Aşa a fost dintotdeauna, aşa a rămas şi la 33 de ani, când şi-a pus deja pirostriile şi este al şaselea în linia succesorală la tron. Iată cele mai amuzante momente cu Prinţul Harry!

Doamnelor şi domnilor, Prinţul Harry!

În cea mai recentă apariţie publică a sa, pe 29 august, Prinţul Harry a stârnit hohote de râs de la toţi cei prezenţi. A urcat pe scenă pentru a le mulţumi actorilor şi regizorului musicalului Hamilton, pentru talentul şi prestaţia lor din acea seară, după care a început şi el să cânte. Da, da, a încercat câteva note din spectacol, spre încântarea tuturor celor din jurul său, care nu s-au abţinut şi au pufnit într-un hohote de râs.

image

Bine măcar că Harry n-a renunţat la titulatura regală pentru a începe o carieră în showbiz! Nu că n-ar avea voce deloc, dar parcă e mai priceput la “jobul” lui de zi cu zi decât la cântat!...

"Vreaă să mă mărit cu tine!"

A primit propuneri în căsătorie cu nemiluita până să devină soţul lui Meghan Markle (şi poate şi după), iar unele dintre ele au fost mai haioase decât altele. La una dintre apariţiile lui publice, o fetiţă participantă la eveniment – Lottie, care n-avea mai mult de şase ani – i-a spus pe şleau lui Harry că vrea să fie soţia lui: “Vreau să mă mărit cu tine. Vreau să fiu o prinţesă!”, la care acesta a răspuns şi el la fel de sincer: “Nu cred că-ţi doreşti asta, e o diferenţă de vârstă prea mare între noi. Ai citit prea multe poveşti, îţi spun sincer că asta s-a întâmplat”…

"Unchiule Harry, de ce eşti aşa cuminte?"

Toată lumea ştie imaginile de la Palatul Kensington, cu Prinţul George şi fostul preşedinte american, Barack Obama, şi soţia acestuia, Michelle Obama, când viitorul rege al Marii Britanii, care n-avea mai mult de trei ani atunci, a făcut o impresie minunată, chiar şi în halat fiind.

Cel care n-a făcut neapărat o impresie bună, cu ocazia acelei vizite, a fost Prinţul Harry şi asta din cauza micuţului prinţ care l-a dat de gol. Michelle Obama a povestit, într-un interviu, cum Prinţul George n-a făcut decât să întrebe, în timpul vizitei, ce e cu prinţul Harry de era aşa liniştit. Acesta a recunoscut că de obicei îl aruncă în aer pe Prinţul George şi-l face să râdă neîncetat.

image image

Ca fondator al Invictus Games, Prinţul Harry a dat dovadă de faptul că este un mare iubitor de sport. Iar amiciţia lui cu campionul olimpic – de nouă ori! – Usain Bolt este deja legendară. După ce sportivul câştigase două trofee, Harry a postat pe contul de Twitter al Palatului Kensington o fotografie cu el alergând mai repede decât Usain, la care a adăugat comentariul: “Felicitări Usain Bolt, eşti cel mai bun, adică încă puţin şi e posibil să-ţi iei revanşa! - H”

Dansul "câştigătorului"

image

Britanicul a participat, la un moment dat, la un eveniment ce avea în prim plan programul care foloseşte sportul pentru a învinge provocările sociale din viaţa tinerilor. Totul bun şi frumos, până să-l vedem pe Harry alături de cei care practică rugby practicând dansul şi strigăturile lor specifice. Am râs cu lacrimi când am văzut ce feţe a făcut prinţul când rostea haka!

image image

A (mai) fost un moment memorabil atunci când Prinţii Harry şi William, alături de Kate Middleton, au vizitat studiourile Harry Potter. Dintre toţi, bineînţeles că Harry a părut cel mai amuzat de întreaga recuzită a serialului şi a intrat cel mai bine în “rol”. Ne vrăjeşte pe toţi, cum spuneam!

Pentru mai multe momente amuzante, marca Prinţul Harry, dă click pe imaginile de mai jos!Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg