Harry s-a întors acasă, în Canada, iar Meghan nu-şi poate ascunde încântarea. E toată numai un zâmbet, într-o plimbare cu Archie şi căţeii!

21 ianuarie, 2020
1 fotojet jpg jpeg

Meghan Markle şi-a dus fiul la plimbare prin pădure luni dimineaţa, în Vancouver, Canada, şi întreaga lume poate vedea cât de fericită era la numai câteva ore după ce soţul ei recunoştea, în mod public, că despărţirea de familia lui îi provoacă o mare tristeţe.

Prinţul Harry a fost fotografiat la aeroportul din Vancouver, luni seara, când s-a întors din vizita lui din Marea Britanie, unde şi-a îndeplinit ultimele îndatoriri regale şi a vorbit, în faţa lumii întregi, despre despărţirea de monarhia britanică. După două săptămâni petrecute în UK, Harry a revenit în sânul familiei lui, însă n-am putut zări niciun zâmbet pe chipul său odată ce a ajuns în Canada.

3 el jpg jpeg

Prin contrast, Meghan nu şi-a putut ascunde încântarea în aceeaşi zi în care soţul ei s-a întors în noua lor casă. De fapt, stai să te şi gândeşti cum de Meghan a putut fi fotografiată prin pădure frontal, astfel încât să i se vadă zâmbetul larg. Cel mai probabil, Markle şi-a luat cu ea un fotograf în plină pădure, pentru a imortaliza starea bună în care se află în acest moment.

2 ea jpg jpeg

Nu puţine sunt vocile care susţin că, în toată nebunia declanşată de retragerea Ducilor de Sussex din familia regală, Meghan e singura care se bucură de rezultat. Ea ar fi fost cea care şi-a dorit cel mai mult părăsirea Marii Britanii şi a Casei Regale, iar soţul ei n-a făcut decât să-i îndeplinească acesteia dorinţa.

Urmările Megxit-ului

În urma Megxit-ului, Harry şi Meghan îşi păstrează titlul de Duci de Sussex şi cele de Majestăţile Lor, dar nu le vor folosi pe cele din urmă. Acest lucru a fost anunţat eronat, în primă instanţă, de Palatul Regal, după care a fost corectat.

ei jpg jpeg

Harry a părăsit ţara natală după ce a avut o discuţie serioasă şi cu fratele lui, William, în urma căreia se pare că cei doi fraţi s-ar fi împăcat. El se afla în avionul pentru Canada în timp de William susţinea prima lui recepţie solo la Palatul Buckingham, un pas major în lungul drum spre obţinerea tronului britanic.

În momentul de faţă, Meghan, Harry, fiul lor de opt luni şi căţeii lor, Oz şi Guy, stau cu chirie într-o vilă de 14 milioane de dolari, cu vedere la ocean, de pe insula Vancouver. Rămâne de văzut dacă viitorul lor va continua la fel de idilic precum se prefigurează acum.

foto - Profimedia, preluare Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg