Harry Styles şi-a creat propriul său Halloween. Se numeşte Harryween

1 noiembrie, 2021
1 harry styles jpg jpeg

Harry Styles nu se dezminte nici de data asta. Excentricul artist a apărut îmbrăcat precum Dorothy, din ”Vrăjitorul din OZ”. Cântăreţul a adoptat această ţinută la concertul său de Halloween din Madison Square Garden, New York.

Styles este cunoscut pentru ţinutele sale nonconformiste, foarte adesea însoţite de accente feminine. Deşi din felul în care se îmbracă ai putea crede că e gay, ei bine el este iubitul uneia dintre cele mai sexy actriţe, Olivia Wilde, cu 10 ani mai în vârstă decât el.

Harry Styles, în vârstă de 27 de ani, şi-a uimit fanii duminică, în ţinuta sa de Dorothy. Fostul star One Direction a pozat ca o domnişoară îmbujorată. Nu a uitat de fundiţa din păr, nici de pantofii roşii. În pozele de pe reţelele sociale, Harry poartă rochie şi are un coş de picnic în mână, iar în coş se află un Toto de jucărie.

Artistul nu a ales să îngrozească, de Halloween, ci să amuze cu această costumaţie. Şi va fi ţinut minte, întocmai ca atunci când a apărut cu perle de damă la gât.

Harry s-a dezlănţuit pe scena de la Madison Square Garden. În timpul concertului, nu a mai avut pantofiorii roşii strălucitori, ci a optat pentru o pereche de ghete albastre. Concertele lui au devenit foarte interactive în ultimul timp, el a acceptat inclusiv să dezvăluie pe scenă sexul copilului unuia dintre fanii săi.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg