Harry vorbeşte pentru prima dată despre Megxit! “Vreau să aflaţi adevărul de la mine” A fost cumva forţat să părăsească familia regală?

20 ianuarie, 2020
1 profimedia 0493643441 jpg jpeg

Aflat la un eveniment caritabil în Chelsea, Ducele de Sussex a abordat, ieri seară, cel mai arzător subiect al zilei – plecarea lui din familia regală britanică, denumită, de presa britanică, Megxit.  

Harry a spus că părăseşte familia regală “cu mare tristeţe” şi că el şi Meghan nu au avut “nicio altă opţiune” decât să renunţe la îndatoririle regale ca seniori. La acestea, a ţinut să adauge că cuplul “nu renunţă pur şi simplu”. "Vreau să ştiţi adevărul de la mine..."

Ducele de Sussex s-a aflat ieri la o cină privată în Chelsea, dată pentru Sentebale, fundaţia care sprijină persoanele afectate de SIDA şi HIV, pe care el a fondat-o în 2006. Şi şi-a început discursul mulţumind celor prezenţi, după care a făcut o paranteză mai mult decât necesară. Şi-a spus punctul de vedere legat de plecarea lui din familia regală.

tot el jpg jpeg

Harry a avut un discurs emoţionant, în care a spus că cuplul regal a sperat că ar putea continua să o servească pe Regină şi Commonwealth-ul, laolaltă cu asociaţiile lui militare, dar fără fonduri publice.    

Declaraţii fără precedent

El a declarat că Marea Britanie este casa lui, iar Meghan are aceleaşi valori ca el şi că ea era, după nuntă, plină de entuziasm în ceea ce priveşte rolul pe care şi-l asumase în familia regală. Dar “n-a existat nicio altă variantă” decât să se retragă, iar această decizie “n-am luat-o uşor”. Să fi fost atunci forţat să părăsească familia regală?

Ducele a vorbit la superlativ despre Regină, pe care a numit-o “comandantul suprem”, declarând că a fost “incredibil de recunoscător” Majestăţii Sale şi restului familiei regale pentru sprijinul acordat lui şi soţiei lui.

ei jpg jpeg

“Decizia ca eu şi soţia mea să ne retragem a fost una pe care nu am luat-o cu uşurinţă. Au existat luni întregi de discuţii după ani întregi de provocări şi ştiu că n-am fost tot timpul ireproşabil, dar nu a existat altă opţiune.”

“Ceea ce vreau să fie clar e că nu ne retragem şi, în niciun caz, nu vă părăsim pe voi. Speranţa noastră era să o servim în continuare pe Regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare, dar fără fonduri publice. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Am acceptat acest lucru ştiind că nu va schimba cine sunt cu adevărat. Sper că astfel veţi putea înţelege întreaga situaţie.”

Explicaţiile Prinţului

Aseară, Harry a spus că el şi soţia lui vor continua să-şi aducă contribuţia: “Voi continua să fiu acelaşi om dedicat ţării sale şi voi continua să îmi dedic viaţa sprijinind anumite cauze nobile şi comunităţi militare importante mie.”

zzzzzzzzzzzz jpg jpeg

“Facem un pas uriaş, aşadar vă mulţumesc că mi-aţi dat curajul să facem acest pas”, a continuat acesta. “A fost o adevărată onoare să vă servesc şi voi continua să îmi aduc contribuţia în beneficiul vostru. Aşadar, în ceea ce priveşte acest lucru, nimic nu se schimbă.”

Într-un moment mai puţin serios, Harry a ţinut să precizeze audienţei că fiul său, Archie, care este acum în Canada cu mama lui, Meghan, a văzut zăpada pentru prima dată în viaţa lui.

După acest amănunt adorabil, Harry a conchis următoarele: “Voi avea întotdeauna cel mai mare respect pentru bunica mea, comandantul suprem, şi îi sunt incredibil de recunoscător ei şi restului familiei regale pentru sprijinul acordat mie şi lui Meghan în ultimele luni.”

Discursul lui Harry

poza jpg jpeg
poza2 jpg jpeg

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg