Harvey Weinstein, bolnav de coronavirus în închisoare

23 martie, 2020
1 harvey weinstein gettyimages 1202993819 jpg jpeg

Fostul producător hollywoodian, acuzat de multiple agresiuni sexuale, primise o grea sentinţă. Însă karma a avut o sentinţă şi mai dură pentru el

Harvey Weinstein are de executat o sentinţă de 23 de ani în închisoare, primită pe 11 martie. Dar, potrivit avocaţilor lui, mogulul căzut în dizgraţie nu va putea duce la capăt sentinţa, având în vedere starea şubredă de sănătate pe care o are la 68 de ani. 

Acum, însă, îndoielile despre supravieţuirea lui Weinstein după gratii s-au triplat pentru că fostul producător a fost testat pozitiv cu coronavirus. Un diagnostic greu având în vedere vârsta lui şi starea fizică foarte proastă. După primirea sentinţei, Weinstein a mai petrecut timp şi la spitalul Bellevue din Manhattan pentru nişte controale: are probleme cu inima, e diabetic şi este hipertensiv.

Weinstein se află acum în izolare la Wende Correctional Facility, o închisoare de maximă securitate la est de Buffalo, statul New York. Rezultatul testului a fost primit ieri, iar autorităţile sunt îngrijorate acum în privinţa ofiţerilor din închisoare cu care Weinstein a intrat în contact (şi care nu au echipoament de protecţie adecvat), pentru că astfel se riscă un adevărat focar în instituţia unde se află celebrul condamnat. Mai multe persoane au fost puse în carantină în urma diagnosticului primit de Weinstein.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg