Heather Locklear, internată într-o clinică de psihiatrie. A încercat să-şi stranguleze mama!

19 iunie, 2018
heather cadere psihica jpeg

Odinioară unul dintre cele mai mari staruri hollywoodiene, Heather Locklear a ajuns o epavă. Atracţie faţă de bad boys, dependenţă de alcool şi antidepresive, răbufniri violente – aşa se poate rezuma viaţa ei din ultimii ani. Iar ultimul episod a privat-o de libertate, actriţa de 56 de ani fiind internată într-o clinică de psihiatrie pentru o nouă evaluare.

Heather Locklear, un nou episod violent!

Starul hollywoodian Heather Locklear a fost spitalizată într-o clinică de specialitate pentru un consult psihiatric, duminică, după ce şi-a strangulat mama, care încerca s-o oprească din a se sinucide. Aparent, lucrurile au scăpat de sub control încă de vineri seară când actriţa a început să aibă suspiciuni în legătură cu fidelitatea logodnicului ei, Chris Heisser. Heather şi Chris s-au certat chiar într-un restaurant din Los Angeles pe marginea acestui subiect. ”Ea ţipa la el şi a făcut o scenă uriaşă, crezând că acesta o înşeală”, a declarat un martor.

Heather şi Chris sunt logodiţi

Weekendul a fost unul extrem de agitat pentru actriţă şi a culminat cu tentativa de suicid de duminică. Părinţii ei au salvat-o, însă, la timp. ”Părinţii ei au încercat s-o ajute, apoi s-a întors la mama sa şi a încercat s-o stranguleze, în timp ce pe tatăl său l-a lovit”, povesteşte o sursă din anturajul familiei.

A mai avut astfel de căderi psihice

Cea care a denunţat-o a fost chiar mama sa, această sunând la numărul de urgenţă după ce fiica sa a început să se comporte haotic şi să fie agresivă. Potrivit dispecerului care a preluat apelul de urgenţă, mama actriţei a precizat că Heather deţinea o armă şi avea de gând s-o folosească asupra ei. ”Era o ameninţare pentru ea şi pentru ceilalţi din jur. Chiar dacă nu a fost arestată, Heather a fost încătuşată şi transportată către spital”, a mai declarat o sursă.

foto: arhivă, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg