Heather Locklear, internată într-o clinică de psihiatrie. A încercat să-şi stranguleze mama!

19 iunie, 2018
heather cadere psihica jpeg

Odinioară unul dintre cele mai mari staruri hollywoodiene, Heather Locklear a ajuns o epavă. Atracţie faţă de bad boys, dependenţă de alcool şi antidepresive, răbufniri violente – aşa se poate rezuma viaţa ei din ultimii ani. Iar ultimul episod a privat-o de libertate, actriţa de 56 de ani fiind internată într-o clinică de psihiatrie pentru o nouă evaluare.

Heather Locklear, un nou episod violent!

Starul hollywoodian Heather Locklear a fost spitalizată într-o clinică de specialitate pentru un consult psihiatric, duminică, după ce şi-a strangulat mama, care încerca s-o oprească din a se sinucide. Aparent, lucrurile au scăpat de sub control încă de vineri seară când actriţa a început să aibă suspiciuni în legătură cu fidelitatea logodnicului ei, Chris Heisser. Heather şi Chris s-au certat chiar într-un restaurant din Los Angeles pe marginea acestui subiect. ”Ea ţipa la el şi a făcut o scenă uriaşă, crezând că acesta o înşeală”, a declarat un martor.

Heather şi Chris sunt logodiţi

Weekendul a fost unul extrem de agitat pentru actriţă şi a culminat cu tentativa de suicid de duminică. Părinţii ei au salvat-o, însă, la timp. ”Părinţii ei au încercat s-o ajute, apoi s-a întors la mama sa şi a încercat s-o stranguleze, în timp ce pe tatăl său l-a lovit”, povesteşte o sursă din anturajul familiei.

A mai avut astfel de căderi psihice

Cea care a denunţat-o a fost chiar mama sa, această sunând la numărul de urgenţă după ce fiica sa a început să se comporte haotic şi să fie agresivă. Potrivit dispecerului care a preluat apelul de urgenţă, mama actriţei a precizat că Heather deţinea o armă şi avea de gând s-o folosească asupra ei. ”Era o ameninţare pentru ea şi pentru ceilalţi din jur. Chiar dacă nu a fost arestată, Heather a fost încătuşată şi transportată către spital”, a mai declarat o sursă.

foto: arhivă, InstagramRecente pe Ok! Magazine

nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg