Heidi Klum, amor liber și firesc cu soțul său, pe iaht. Blondina nu se poate sătura de Tom!

30 mai, 2023

Heidi Klum și Tom Kaulitz par într-o adevărată lună de miere, căci cuplul este foarte pasional, iar asta nu mai este niciun secret pentru nimeni.

Heidi Klum, Tom Kaulitz în Franța, Profimedia (2) jpg

Cei doi s-au căsătorit în 2019, când Heidi avea 46 de ani, iar el doar 29! Însă pasiunea dintre ei este nebună, iar fanii supermodelului german se întreabă dacă nu cumva rockerul este, de fapt, secretul tinereții sale.

Nonconformista Heidi Klum îl ține pe jar pe tinerelul ei soț, a mărturisit la un moment dat că între ei pasiunea este la ea acasă și că fac sex zilnic, chiar de mai multe ori pe zi!

Lucrul acesta este evident și în mica lor vacanță pe iaht, în sudul Franței, după ce apetisanta vedetă ”America are talent” a făcut furori la Cannes, într-o rochie galbenă, cu aripi și vedere frontală la sânii impecabili.

Fotografii i-au surprins în momente de intimitate maximă pe iaht, iar Page Six a oferit chiar câteva imagini exclusive, unde îi vedem pe cei doi soți încinși la maxim de pasiune, neputând nicicum să-și țină mâinile departe unul de altul.

Deşi sunt căsătoriţi, Heidi Klum şi Tom Kaulitz se poartă ca nişte adolescenţi, abia pot sta dezlipiţi unul de celălalt. Au încercat să se bucure la maxim de soarele din Franța.

Heidi Klum este celebră pentru senzualitatea sa, fotografiindu-se adesea în ipostaze super sexy, dacă nu chiar şi goală. Se simte grozav în pielea ei, iar asta a demonstrat-o din nou, recent, la Cannes, în rochia superdecoltată, în care ȘTIA că-i vor fi zăriți sânii. Atât de nonconformistă este.

Diva a fost căsătorită şi cu artistul Seal, din 2005 până în 2012. Din căsnicia menţionată, Heidi are 3 copii: Henry, Johan şi Lou. Când erau împreună, Seal a adoptat-o pe Leni, fata cea mare a lui Heidi, al cărei tată biologic este omul de afaceri italian Flavio Briatore.

Vedeta a împlinit anul acesta 50 de ani, ocazie cu care și-a făcut cadou o ședință foto explozivă, topless, în Vogue. Imaginile ne-au convins că 50 de ani astăzi înseamnă 30 de ani, mai degrabă!

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg