Heidi Klum & Sandra Bullock, prietene la cataramă

9 iunie, 2012

Amândouă au origini germane, au devenit mame singure acum şi înţeleg ce înseamnă durerea unui divorţ.

Amândouă au origini germane, au devenit mame singure acum şi înţeleg ce înseamnă durerea unui divorţ - aşa că nu e de mirare cum de Sandra Bullock şi Heidi Klum sunt cea mai nouă pereche de „cele mai bune prietene“ de la Hollywood.

Potrivit unei surse din anturajul lor, vedetele s-au cunoscut anul trecut printr-un prieten comun, iar de-atunci s-au tot întâlnit. Nu e nicio îndoială că cele două rezonează una cu cealaltă - dacă ne gândim că, după ce Sandy (47) s-a despărţit de Jesse James în 2010, Heidi (38) a divorţat de Seal în ianuarie 2011.

„Mai întâi Sandra a fost cea care, din postura de mamă singură, i-a cerut sfaturi lui Heidi“, spune un prieten. „Acum mai degrabă Sandra o povăţuieşte pe Heidi, după divorţ“.

Şi nu doar mamele se înţeleg de minune. Auzim că celor patru copii ai modelului le place la nebunie să se joace cu micuţul Louis, de doi ani, al Sandrei - cum s-a întâmplat la petrecerea din L.A. de ziua lui Leni, fiica lui Heidi, care a împlinit 8 ani, pe 5 mai. Pare că la mijloc e prietenie curată. „Apropierea lor a venit cât se poate de natural. Amândouă au umor şi văd partea plină a paharului în orice situaţie“, explică un amic de-ai lui Heidi.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg