Heidi Klum, gest incredibil faţă de unul dintre copiii săi. A fost aspru criticată pentru asta!

16 august, 2017
heidi klum jpeg

Este una dintre cele mai sexy mămici, iar, la vârsta de 44 de ani este într-o formă de invidiat. Actriţă, fotomodel şi om de televiziune, dar şi mamă a patru copii, Heidi este din ce în  ce mai fresh, ba chiar ştie să se distreze pe cinste alături de micuţii săi în vacanţă în St. Barts, o insulă în Marea Caraibelor.

image

Cu un iubit mult mai tânăr, o relaţie extrem de bună cu fostul soţ, Seal, şi patru copii în grijă care se aprorpie cu paşi repezi de perioada adolescenţei, Heidi a fost mai degajată ca niciodată în timpul vacanţei de familie care a durat 10 zile. Blonda a apărut pe plajă într-un costum de baie care i-a venit ca turnat pe corpul ca tras prin inel, ba chiar a distribuit şi pe Instagram câteva instantanee de la plajă pentru a-şi ţine fanii  la curent cu actrivităţile sale.

Fără sutien, modelul s-a filmat în timp ce făcea duş, sau, de ce nu, în costum de baie în timp ce sărea în apă alături de copii. Însă paparazzi au surprins şi un moment mai bizar pentru care şi Heidi, ca multe alte celebrităţi, a fost blamată - şi-a sărutat pe buze unul dintre copii, exact acelaşi gest catalogat dezgustător pentru care Beckham era criticat de către fanii săi.

În braţe cu fiul Henry. ( DailyMail.co.uk)

În timp ce fostul fotbalist a fost surprins făcând acest gest faţă de micuţa Harper, Heidi l-a sărutat în aceeaşi manieră considerată deplasată pe unul dintre fii săi, mai exact pe Henry, care pare a fi copia fidelă a tatălui său, Seal.

Frumoasa vedetă s-a distrat pe nisip şi în apă alături de fiul de 10 ani, Johan, fiica de 13 ani, Helene, fiica de 7 ani, Lou şi Henry, 11 ani.

Citeşte şi: David Beckham, gest dezgustător faţă de fiica sa?!

Foto: Instagram, TwitterRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg