Heidi Klum împlinește 50 de ani. Și-a făcut cadou o ședință foto explozivă, topless, în Vogue

22 martie, 2023

Greu, foarte greu de crezut că această frumusețe atemporală se pregătește să schimbe prefixul, să împlinească 50 de ani.

Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg

Superbul supermodel german a pozat topless pentru ediția grecească Vogue, chiar înainte să împlinească 50 de ani. Fără sutien, în bluze extrem de transparente, Heidi Klum dă o nouă definiție femeii la 50 de ani.

Sunt deja celebre imaginile în care a pozat în lenjerie intimă alături de fiica sa, Leni, fotografii în care par mai degrabă surori.

Heidi și Leni Intimi jpg

Ei bine, da, Heidi Klum marchează încă un eveniment important al vieții cu o ședință foto remarcabilă. Câteva imagini le-a postat pe contul său de socializare, unde mulțumește Vogue Grecia.

Este ediția aniversară, în care ea este starul, chiar dacă ziua ei este abia peste trei luni. Revista se află pe piață de luni.

Observăm o Heidi Klum foarte naturală, cu o ținută simplă, șic, dar transparentă, cu sânii la vedere. Jurata de la ”America are talent” este o expertă în modeling, meserie pe care o practică de zeci de ani și pe care a îmbrățișat-o și superba sa fiică Leni Klum, care împlinește 19 ani anul acesta.

La ceas aniversar, în ediția aniversară grecească, Heidi Klum a primit două coperte, nu una. În prima stă jos, în a doua în picioare, cu o ținută sexy casual, care îi evidențiază fizicul adolescentin.

Vedeta a remarcat și apreciat recent varietatea modelelor, amintind că atunci când ea era tânără, toate trebuiau să fie la fel. Oricum, nu are nicio importanță pentru ea, căci silueta sa nu s-a modificat aproape deloc, ba dimpotrivă, este din ce în ce mai atrăgătoare, de parcă a oprit timpul în loc.

O ajută foarte mult natura sa jucăușă, care o îndeamnă constant să fie fericită, să se bucure de viață. Heidi Klum se înțelege de minune cu soțul său, iar joaca, escapadele și fotografiile sexy sunt la ordinea zilei în cronologia online a divei.

Heidi Klum a apărut ultima oară în Vogue Germania în ianuarie 2021, alături de fiica Leni.

heidi klum tom kaulitz jpeg

Modelul mai are încă trei copii cu fostul soț, cântărețul Seal: Henry, 17 ani, Johan, 16 ani, și Lou, 13 ani.

Heidi Klum și Seal au divorțat în 2014, pentru ca cinci ani mai târziu să se căsătorească cu Tom Kaulitz, muzicianul în vârstă de 33 de ani.

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg