Heidi Klum, înşelată de iubitul tinerel

26 iunie, 2017
heidi klum and vito schnabel hepta 2873733 jpg jpeg

Au o relaţie on-off de mai mulţi ani, aşa că nu mai ţinem pasul cu împăcările şi despărţirile lor. Cert e că acum Vito Schnabel, iubitul mult mai tânăr al lui Heidi, a fost surprins cu o altă femeie. A înşelat-o pe Heidi Klum?

Vito şi Heidi au avut o relaţie pătimaşă

RadarOnline titrează că tânărul de 30 de ani a călcat din nou strâmb în relaţia cu supermodelul. Vito a fost prins alături de o femeie misterioasă, în toiul nopţii, în ipostaze dintre cele mai drăgăstoase. Chipurile, acesta săruta şi îmbrăţişa o brunetă focoasă, în timp ce iubita sa, îndrăgitul supermodel în vârstă de 44 de ani, se afla acasă.

Unii spun, însă, că Vito şi Heidi au luat din nou o pauză, de aici şi atitudinea pozitivă a supermodelului la o zi după ce au apărut zvonurile că iubitul său săruta o altă femeie. Aşadar, să fie cei doi, din nou, despărţiţi? Sau pur şi simplu e vorba de un comportament acceptat?

Cert e că Vito a oferit o declaraţie despre cele întâmplate, menţionând că, de fapt, a fost vorba de o situaţie interpretată greşit, nicidecum despre infidelitate. ”Ce s-a pretins este, de fapt, o interpretare greşită a unei situaţii complet nevinovate. Ceea ce se vede în imagini nu e nimic mai mult decât un ”la revedere” spus unui prieten de familie.”, s-a scuzat Vito Schnabel.

În aprilie, Heidi Klum şi Vito Schnabel au fost în vacanţă în Costa Rica

Amintim că Heidi a început relaţia cu Vito în 2014, la puţin timp după ce a divorţat de Seal, tatăl celor patru copii ai ei. În timpul relaţiei cu Vito, Heidi a trecut cu vederea peste mai multe infidelităţi.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE