Heidi Klum şi Tom Kaulitz şi-au dezlănţuit pasiunea în Capri. Cei doi soţi nu s-au putut dezlipi unul de celălalt: vacanţă de vis, cu mare şi iubire

5 august, 2021
19 heidi klum jpg jpeg

Celebrul model german Heidi Klum le are pe toate: şi familie, şi pasiune. Aflată în Capri, cu soţul Tom Kaulitz s-a simţit în elementul său. Mai ales că nu a dus dorul copiilor, aceştia însoţindu-i.

Atât Leni, fiica lui Heidi, cât şi Johan, fiul său au mers cu cuplul într-o croazieră minunată în Italia. Destinaţia preferată anul acesta pentru multe vedete, Italia a fost fabuloasă. Marea turcoaz şi plajele intime au constituit cadrul ideal şi romantic pentru mulţi îndrăgostiţi.

Deşi sunt căsătoriţi, Heidi şi Tom se poartă ca nişte adolescenţi, abia pot sta dezlipiţi unul de celălalt. Au încercat să se bucure la maxim de soarele din Corsica şi Capri. Cum supermodelul Heidi Klum în vârstă de 48 de ani nu are fir de celulită pe corp, orice costum de baie îi vine ca turnat. Este într-o formă fizică mai bună decât tinerelul său soţ, în vârstă de 31 de ani. Ea a fost atentă mereu la el, l-a dat cu cremă, l-a alintat, l-a răcorit, l-a sărutat, efuziune mare de iubire în vacanţă.

De remarcat că au fost foarte responsabili la capitolul protecţie solară, paparazii fotografiindu-i de nenumărate ori dându-se cu cremă sau atunci când purtau capul acoperit. Mediul de vacanţă a încins pasiunea dintre ei, fiind surprinşi de nenumărate ori sărutându-se şi îmbrăţişându-se ca adolescenţii.

Heidi este celebră pentru senzualitatea sa, fotografiindu-se adesea în ipostaze super sexy, dacă nu chiar şi goală. În vacanţa lor pe apă şi copiii s-au simţit grozav. Leni, fiica mare a lui Heidi are 17 ani şi a devenit o adevărată domnişoară sexy, care îi calcă mamei pe urme.

Diva a fost căsătorită şi cu artistul Seal, din 2005 până în 2012. Din căsnicia menţionată, Heidi are 3 copii: Henry, de 15 ani, Johan, de 14 ani şi Lou, în vârstă de 11 ani. Când erau împreună, Seal a adoptat-o pe Leni, fata cea mare a lui Heidi, al cărei tată biologic este omul de afaceri italian Flavio Briatore.

După zilele însorite, top modelul a avut parte şi de strălucire de seară, participând alături de Leni sâmbătă seara la un bal al UNICEF în Capri, Italia.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg