Heidi Klum, veselă și solară la Cannes. A furat toată atenția cu rochia sa muuult prea decoltată

25 mai, 2023

Este celebră pentru nonconformismul său, de la care nu s-a abătut nici pe covorul roșu de la Cannes. Heidi Klum și-a prezentat corpul fără cusur într-o rochie care nu știa să păstreze prea multe secrete. Dar, până la urmă, acesta este farmecul ei, nu-i așa?

Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg

Jurata de la ”America are talent” i-a lăsat pe cei prezenți la Cannes cu gura căscată, după ce s-a afișat într-o rochie galbenă, despicată și decoltată, la un punct de un incident vestimentar care ar fi lăsat-o cu sânii dezgoliți, în văzul tuturor!

Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (4) jpg

Heidi Klum a mers la premiera producției "La Passion De Dodin Bouffant", din cadrul celei de-a 76-ediții a celebrului festival din sudul Franței, epicentrul starurilor zilele acestea.

Experiența în modeling a ajutat-o să pășească fără probleme, cu siguranță și aplomb la acest eveniment cu ștaif, într-o pereche de sandale ce pare destul de incomodă, în rochia cu mâneci fluture, care a avut nevoie de câteva gesturi ample venite din partea lui Heidi Klum. Modelul în vârstă de 49 de ani, de naționalitate germană, a imitat un fluture și a fost o prezență solară, vibrantă, printre atâtea non-culori pe covorul roșu de la Cannes.

Vedeta a participat singură la premiera de la Cannes, însă cu câteva ore mai devreme, a fost văzută luând pulsul orașului, alături de soțul său, Tom Kaulitz. Cei doi stau la faimosul hotel Cap-Eden-Roc, locația care găzduiește majoritatea starurilor.

Cei doi sunt întorși recent dintr-o vacanță în Germania natală. Superbul model își însoțește soțul în turneul său muzical alături de trupa din care face parte, Tokio Hotel.

La începutul acestui an, la ”Jennifer Hudson Show”, Heidi Klum a vorbit despre posibilitatea de a avea un copil cu Tom Kaulitz. Deși are în prezent patru copii din relații anterioare, ea a menționat că este un lucru în legătură cu care nu are încă o idee clară. Cert este că fiica sa cea mare, Leni Klum, îi seamănă izbitor și îi calcă pe urme, fiind un model de succes.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg