Helen Mirren îi atacă pe bărbaţi

12 decembrie, 2010

Actriţa a făcut o declaraţie usturătoare la adresa bărbaţilor din industria filmului hollywoodian. „Dispreţuiesc faptul că nişte actori mediocri au supravieţuit, în timp ce o serie de actriţe strălucite

Actriţa a făcut o declaraţie usturătoare la adresa bărbaţilor din industria filmului hollywoodian. „Dispreţuiesc faptul că nişte actori mediocri au supravieţuit, în timp ce o serie de actriţe strălucite au fost îngropate”, a spus ea.

„Cu tot respectul pentru femeile de succes din întreaga lume, vă spun că în Cetatea Filmului nu s-a schimbat mare lucru. Hollywoodul continuă să-i venereze pe bărbaţii de 18-25 de ani şi penisurile lor.” De altfel, Helen a devenit o susţinătoare ferventă a feminismului în domeniul care a făcut-o celebră. Întrebată tot de curând cum se simte în pielea unei actriţe care a reuşit să rămână un model de frumuseţe la 65 de ani, Mirren a explicat că genul acesta de abordare pune şi mai multă presiune pe femei, în general. „Hai să lăsăm deoparte prostiile astea. De ce nu vorbim mai bine despre faptul că tocmai am terminat pelicula Arthur, la care operatorul şi întreaga echipă de cameramani erau de fapt femei. Înspre asta ar trebui să ne îndreptăm atenţia. Faptul că arăt bine la vârsta mea este irelevant.”

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg