Hellen Mirren, de nerecunoscut. Arată formidabil fără machiaj!

13 martie, 2017
hellen mirren jpeg

Hellen Mirren a fost mereu o apariţie notabilă.  Acum, chiar şi la 71 de ani, are un ten perfect, pe semne că timpul nu şi-a pus atât de mult amprenta asupra ei. Aşa că actriţa s-a lăsat fotografiată pentru o campanie de îngrijire a pielii, încurajând toate femeile să apară cât mai naturale, fără prea mult machiaj şi să "dezvăluie puţin mai mult". 

Hellen Mirren arată mult mai bine fără make-up.

Îmbrăcată într-o cămaşă albă şi cu un sutien din dantelă pe sub, Hellen a arătat uimitor, cu un ten mult mai luminos şi mai tânăr decât la evenimentele de pe covorul roşu, unde apărea cu faţa încărcată de o mulţime de produse cosmetice. "De ce îngrijirea pielii ar trebui să se axeze doar pe faţă? Deschideţi-vă bluza!", a spus actriţa.

Hellen este ambasadoarea produselor anti-îmbătrânire ale unui brand cunoscut.

Câştigătoarea premiului Oscar a demonstrat încă o dată că mai puţin înseamnă mai mult, aşa că a pozat cu puţin machiaj şi, după părerea noastră, pare mult mai tânără şi mai frumoasă aşa. Pictorialul este unul curajos, o provocare chiar şi pentru o diva ca ea, care a suferit transformări uluitoare pentru rolurile pe care le-a interpretat în filme precum "Regina" şi "Arthur".

"Obişnuiam să mă îngrijorez mai mult în legătură cu aspectul meu decât o fac acum. Cred că marele avantaj la a îmbătrâni este că te eliberezi de anumite lucruri. Acestea fiind spuse, cred că toate femeile îşi fac griji în legătură cu îmbătrânirea, într-o măsură mai mare sau mai mică, la fel ca şi bărbaţii.", a adăugat actriţa. Dar asta nu înseamnă că nu poţi arăta spectaculos, chiar şi la 71 de ani. Hellen, ambasadoarea  produselor de îngrijire a pielii L'Oreal, demonstrează că totul este posibil, dacă ai grijă de tine.

Foto: Peter Lindbergh pentru  L'Oreal.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg