Hilary Duff s-a despărţit şi de Jason. Cu cine e cuplată acum?

1 februarie, 2017
Harper’s Bazaar Celebrates 150 Most Fashionable Women jpeg

Anul trecut, ne bucuram că şi-a refăcut viaţa amoroasă după divorţul de Mike Comrie, tatăl copilului ei, cu antrenorul ei personal, Jason Walsh. Acum, însă, aflăm că Hilary nu mai formează un cuplu nici cu Jason Walsh, cu care am tot văzut-o împreună în ultimele luni.

Foştii. Cu Mike are un copil, iar Jason i-a fost aproape după divorţ

Despre noutăţile din viaţa ei amoroasă a vorbit chiar Hilary, în cadrul unui interviu acordat noului număr al revistei ”Cosmopolitan”. Actriţa a dezvăluit că a format, într-adevăr, un cuplu cu Jason timp de mai multe luni, dar că relaţia lor a ajuns la final: ”Oamenii din jur nu ştiu toate amănuntele despre viaţa mea. (...) A fost, într-adevăr, prima mea relaţie serioasă după divorţul de Mike Comrie”.

Hilary a povestit că a renunţat şi la serviciile fostului iubit în calitate de antrenor, însă cu mult timp înainte ca relaţia amoroasă să se sfârşească. ”El mi-a spus dintr-odată << nu mă mai asculţi, renunţ! >>”, aşa că am un alt antrenor acum”, a declarat Hilary.

În noiembrie, cei doi au fost în vacanţă în Hawaii.

Actriţa n-a precizat, însă, când ea şi Jason au pus punct relaţiei lor. Ştim doar că ultima lor apariţie în public, în calitate de cuplu, a fost în luna noiembrie, când au mers în vacanţă, în Hawaii.

El e noul iubit al lui Hilary.

Cât despre noul bărbat din viaţa ei, Hilary a refuzat să vorbească public, însă ştim că este vorba despre muzicianul Matthew Koma, căci cei doi s-au afişat pe covorul roşu la SAG Awards, marcând astfel o primă apariţie publică în calitate de cuplu. Apropiaţii spun că Hilary este foarte îndrăgostită de Koma şi că relaţia lor este la început. ”S-au potrivit instant în studio. Hilary crede că Matthew este foarte talentat şi drăguţ”, a declarat un apropiat.

foto: arhivă, gettyRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg