Hilary Swank: un cadou de S─ârb─âtori cu adev─ârat special

29 decembrie, 2015
Hilary Swank 1 jpeg

Celebra actri┼ú─â de 41 de ani, c├ó┼čtig─âtoare a dou─â premii Oscar, a fost fericit─â anul acesta cu un alt tip de cadou...

Hilary Swank a făcut o pauză în carieră pentru a avea grijă de tatăl ei, Stephen

Pentru Hilary Swank nu str─âlucirea celor dou─â statuete primite de la Academia American─â de Film a contat acum - un Oscar primit ├«n anul 2000, pentru rolul din "Boys Dont Cry", ┼či unul ├«n 2005, pentru "Million Dollar Baby". Oricum au trecut ni┼čte ani de-atunci. Iar Hilary chiar a f─âcut o pauz─â ├«n carier─â cu un anumit scop. O pauz─â r─âspl─âtit─â de acest Cr─âciun cu un altfel de Oscar.

Actri┼úa este recunosc─âtoare pentru transplantul reu┼čit de rinichi al tat─âlui ei

Duminic─â ne-a ├«mp─ârt─â┼čit ┼či nou─â vestea cea mare, post├ónd o imagine emo┼úionant─â pe contul ei de socializare media: Hilary, al─âturi de tat─âl ei, care, din fericire, s-a ref─âcut minunat dup─â un transplant de rinichi. "V─â mul┼úumesc tuturor pentru grija voastr─â", a scris actri┼úa. "Datorit─â milei lui Dumnezeu, unor doctori excelen┼úi, unui donator de organe ┼či multor rug─âciuni ├«n─âl┼úate de cei dragi, azi este ├«n via┼ú─â", a mai scris ea despre tat─âl ei. De altfel, Hilary a m─ârturisit vara trecut─â, ├«n luna iulie, c─â a f─âcut un pas ├«napoi ├«n carier─â tocmai pentru a-┼či putea ├«ngriji tat─âl cum se cuvine. Nu e de mirare c─â de S─ârb─âtori a z├ómbit sincer ┼či larg al─âturi de noul ei iubit, Ruben Torres, dar ┼či de prietena sa, actri┼úa Emmy Rossum, ┼či logodnicul acesteia, Sam Esmail (foto jos). Acum o a┼čtept─âm pe Hilary s─â revin─â cu for┼úe proaspete ┼či roluri bune pe platourile de filmare!

Hilary s-a simţit minunat alături de prieteni

Foto: Instagram